Coulthard asteapta scuze

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 30.10.2006
Veteranul Formulei 1, David Coulthard, afirma ca asteapta scuzele lui Michael Schumacher pentru manevrele nesportive care i-au intunecat cariera.

David Coulthard crede ca Michael Schumacher ar trebui sa isi ceara scuze pentru comportamentul sau din cursele in care a fost acuzat de lipsa de fair play de colegii sai de competitie. Britanicul afirma ca unele dintre manevrele germanului au deasupra semne de intrebare care nu vor putea fi sterse fara ca Michael Schumacher sa isi asume responsabilitatea acelor gesturi.

Scotianul se refera mai ales la celebrele acrosaje provocate de german in 1994 si 1997, cand victime au fost Damon Hill si Jacques Villeneuve.

Pilotul Red Bull afirma ca ar fi ingrijorator daca Michael nu isi cere scuze si de-a dreptul alarmant daca acesta crede ca nu ar avea motive pentru a-si prezenta scuzele. “Fac aceste observatii din postura de fan al Formulei 1. Am avut o relatie buna cu Michael in afara pistei, mai ales in perioada in care am fost amandoi in fruntea Asociatiei Pilotilor de Formula 1”, a spus Coulthard.

Comentarii (4)

  • adrian
    pentru ce?
    Nu cred ca are de ce sa-si ceara scuze. Uitati-va la cursele din SUA sau la WTCC si DTM, asemenea "practici" sunt des intalnite acolo. Nu sunt fair-play, dar atat timp cat nu pun viata pilotilor in pericol sunt super ok si fac parte din joc.
    0 0
  • ha
    Adica pilotii de formula 1 ar trebui sa fie un fel de toreadori, luptatori de K1 sau ce ?
    urmaresc formula 1 in speranta ca o sa vad competitie, sportivitate si fair-play. ori aceste manevre nu se incadreaza in nici una din categorii
    0 0
  • bogdan
    frustrat
    coulthard continua sa-si manifeste complexul de inferioritate fata de michael, apartin aceleiasi generatii cu diferenta ca el nu a realizat nimic.
    0 0
  • fanatic f1
    gentelmen vs arogant
    Aici nu e vorba de fair play, e vorba de competitie unde poti sa faci unele gesturi care nu sunt sportive, dar sa-ti asumi raspunderea. Sa fii barbat si sa recunosti ca ai gresit. In F1 sunt 2 atractii mari, competitia si caracterul pilotilor. Cum competita in ultimi ani s-a lasat de dorit, doar caracterul pilotilor a pastrat farmecul F1, iar Schumacher era de 2 bani cand era vorba de caracter. Eu personal, ma bucuram cel mai mult Schumacher pierdea, de ex. pe Imola anul trecut :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru