"Creativitate" morbidă: trei americani spărgeau mașinile celor aflați la înmormântări urmărind în ziare anunțurile mortuare ale zilei

de Mircea Meşter, Foto: Dreamstime.com
Vineri, 22.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Trei hoți americani au vânat anunțurile mortuare din ziarele zilei pentru a sparge mașinile celor aflați la diferite înmormântări. Ulterior, aceștia foloseau banii și cardurile de credit ale victimelor.

Într-o lume în care mașinile devin din ce în ce mai tehnologizate, hoții trebuie să găsească metode creative pentru a-și desfășura "activitățile". Iar cum activitatea lor nu implică prin definiție mijloace morale, creativitatea unora depășește orice imaginație.

Bruce Newton, un hoț de mașini din Rochester, New York, SUA, urmărea în ziare anunțurile mortuare care anunțau înmormântările și spărgea ulterior mașinile celor care-și duceau prietenii sau rudele pe ultimul drum în timp ce aceștia erau la cimitir. După ce sustrăgea din mașini banii și cardurile victimelor, acesta plătea două prostituate pentru a cumpăra bunuri din magazinele din jur.

"Pe parcursul ultimelor trei luni au fost raportate numeroase spargeri de mașini în parcări publice și în parcările supermarket-urilor, implicit la capele din Monroe, Livingston și Ontario (n.r. districte ale statului New York)", arată un comunicat al biroului șerifului din Monroe.

"Toate infracțiunile sunt notabile, însă unele dintre ele sunt cu adevărat condamnabile.

Să țintești oameni aflați într-un moment vulnerabil din viața lor în timp ce se află la o înmormântare este pur și simplu reprobabil", a declarat Patrick O'Flynn, șeriful de district din Monroe.

Newton și cele două complice ale sale au fost arestați la finalul săptămânii trecute, după ce intraseră fraudulos în câteva mașini parcate în fața unei capele. Aceștia se pregăteau să achiziționeze aparate electronice de 750 de dolari cu ajutorul cardurilor de credit furate atunci când polițiștii i-au prins în flagrant.

via Democrat Chronicle

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru