Cresc taxele pentru permise si inmatriculari

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 18.03.2009
Conform unei hotarari a Directiei de Permise si Inmatriculare a Vehiculelor, taxele aferente eliberarii acestor acte cresc din 20 martie.

Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a anuntat astazi ca taxele pentru emiterea permiselor si cele pentru emiterea ecrtificatelor de inmatriculare se majoreaza incepand de vineri, 20 martie.

Conform noilor tarife, pretul pentru eliberarea permiselor de conducere creste de la 50 la 68 de lei, in timp ce taxa aferenta eliberarii certificatelor de inmatriculare creste de la 30 la 37 de lei. Persoanele care achita contravaloarea permiselor si certificatelor inainte de 20 martie, dar solicita eliberarea lor dupa aceasta data, vor fi nevoite sa achite diferenta dintre preturile vechi si cele noi.

via | Mediafax

Comentarii (6)

  • tocean78
    nimic nou
    Cum creste de la 30 la 37 cind eu am platit 40 acu o luna? am inpresia de multe ori ca traim in alta tara.
    0 0
  • tara de borfasi
    cresc taxele in romania e ca si cum ai spune rasare soarele dimineata... ne-am obisnuit... multe taxe noi si cat mai mari... ca tre sa astfalteze 5km de autostrada in 20 de ani cu 3.000.000.000 euro pe metru
    0 0
  • Gabriel_r
    Nesimtirea este la ea acasa
    Sunt momente cand te intrebi de ce merita sa mai stai in tara asta , norocul lor este ca mai ai familie , prieteni ..si nu poti sa ii cinvingi pe toti sa plece , ca ar merita sa ramana singuri si sa isi puna taxe pe rahatul pe care il fac atatia ani ... insa pledez pt industria auto autohtona VladP :-) pt ca mecanica este mecanica , mai ales facuta pe bordura :-)
    0 0
  • nu stiu de unde sa mai ciguleasca
    penibil, nu stiu de unde si cum sa mai fure, ieri era sa imi iau amenda de la comunitari 5mil ca nu am avut carnetu de note la mine...
    0 0
  • lexion
    Absolut normal!
    Daca s-au anihilat retelele care vindeau permise pe mii de euro, trebuie sa acopere diferentele de sume, cumva.
    0 0
  • Razvan
    Se poate vedea undeva un text oficial despre lucrul asta?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru