Cresc vanzarile auto in India

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 09.05.2008
Vanzarile automobilelor noi in India au progresat cu 17.2% in luna aprilie, ajungand la 98.740 de unitati.

Esential

17.2% este cresterea vanzarilor auto pe piata din India.
98.740 de automobile noi au fost vandute luna trecuta in India.

Piata auto din India a avut o creste de 17.2% a vanzarilor din luna aprilie si confirma prin acest lucru dorinta marilor producatori auto din lume de a intra pe aceasta piata sau chiar de a deschide linii de productie locale. Numarul automobilelor noi vandute in decursul lunii trecute este de 98.740 unitati, a anuntat SIAM (Society of Indian Automobile Manufacturers).

Cresterea semnificativa a vanzarilor de masini noi in India este vazuta ca un efect anterior al scumpirii anuntate la pretul automobilelor. Producatorii locali, precum Maruti Suzuki – cel mai mare constructor auto indian si TSV Motor – al treilea constructor de motociclete, au anuntat ca vor mari preturile vehiculelor ca urmare a scumpirii pretului otelului, lucru care a avut un impact major asupra industriei auto indiene. Analistii spun ca accizele scazute pentru masinile mici din luna martie sunt un factor pozitiv in perioada festiva ‘navratra’.

Via | JustAuto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru