Cristiano Ronaldo isi vinde colectia de masini

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.07.2009
Fotbalistul Cristiano Ronaldo a anuntat ca si-a scos la vanzare colectia de masini pentru ca toate exemplarele aveau volan pe partea dreapta.

Dupa ce toata presa a vuit despre fabulosul transfer de 80 de milioane de lire al fotbalistului Cristiano Ronaldo la Real Madrid, o noua informatie despre fosta vedeta din Manchester a umplut paginile tabloidelor.

Se pare ca transferul in Spania l-a determinat pe Ronaldo sa isi scoata la vanzare toate masinile din garaj. Motivul este unul simplu: toate exemplarele pe care le detinea erau in versiune cu volan pe dreapta. Bineinteles, colectia va fi reintregita in Spania, unde fotbalistul isi va surprinde din nou fanii cu supercaruri exotice.

Colectia de masini a starului madrilean includea un Bentley Continental GT Speed, un Porsche 911 Carrera 2 Tiptronic S si surprinzator un Mercedes C220 CDI. Numarul masinilor ar fi putut fi si mai numeros, avand in vedere ca prin mana lui Ronaldo au trecut ci un Audi R8, un Bentley Continental GTC, un Porsche Cayenne si un Ferrari 599 GTB, pe care l-a distrus intr-un accident.

Cele trei masini ale fotbalistului au fost scoase la licitatie de un dealer local din Manchester.

via | TheSun

Comentarii (5)

  • zarnesteanu
    ha-ha-ha
    Dupa exprimarea din articol as intelege ca toate 4 masini au fost distruse intr-un singur accident. ):):):)
    3 6
  • mda
    Dupa parerea mea , un tuciuriu tzaranos , kiar daca-mi iau injuraturi. A avut noroc . OK. joaca fotbal. Ei si ? Nimic interesant. Asta daca-l lasi pe strada moare de foame. Parerea mea. Noroc cu fotbalul. In rest , numai bine !
    15 7
  • Claudiu
    @ Alex
    Tipul despre care vorbesti a adunat la prezentarea sa pe Santiago Bernabeu peste 80000 spectatori ceea ce reprezinta un record absolut in istoria fotbalului la prezentarea unui jucator. Profitul estimat de Real Madrid in urmatorii 6 ani numai din vanzarea de tricouri cu numele lui Cristiano Ronaldo depaseste 500 milioane de euro .Oricat de antipatic ar fi acest fotbalist trebuie sa recunoastem ca este un fenomen si fotbalisti de asemenea calibru nu se nasc in fiecare zi .
    7 2
  • claudiu are dreptate..un super fotbalist si un asemenea talent nu se naste prea des. cat despre ca se intelege ca le-a distrus pe toate intr-un accident scrie clar ca pe ferrari la distrus. (romana asta). bv lui ca a ajuns unde a ajuns. numai bine
    4 0
  • Dayana
    sssa
    are atat de mult talent ji arata atat de bne:Xpe atat e de inganfat ji plin de el...nust ce ias face la-s pupa sau la-s strange de gat:))ce o fi in capu lu ka are toata lumea la picioare?!intrebarea e sa-l iubesti sau sa-l urasti:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru