Cristiano Ronaldo testează noul Bugatti Chiron înainte de a ajunge la primii săi clienți (VIDEO)

de Bogdan Mirică
Sambata, 25.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti a mers acasă la Cristiano Ronaldo pentru a-i oferi acestuia cheile de la noul Chiron. Fotbalistul a fost încântat de performanțele supercarului.

Cristiano Ronaldo este unul dintre fotbaliștii care au făcut o pasiune pentru mașinile exotice. Fiind și unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume, Ronaldo nu a stat departe de supercaruri exotice produse de Lamborghini, Ferrari, Pagani sau Aston Martin. A devenit astfel și un cunoscător al mașinilor rapide.

De aceea Bugatti caută să se folosească de imaginea sa în promovarea noului Bugatti Chiron, înlocuitorul vechiului Veyron. În plus, sunt milioane de fani care îl idolatrizează pe Ronaldo după ce a câștigat de mai multe ori Balonul de Aur și a devenit campion european cu naționala Portugaliei.

Andy Wallace, pilot de teste Bugatti, a mers la Madrid pentru a-i înmâna lui Ronaldo cheile noului Bugatti Chiron. După o sesiune de test, acesta a aprobat senzațiile speciale pe care le oferă mașina. Toată experiența a fost rezumată într-un scurt film de prezentare. 

Comentarii (4)

  • Ha ha imi si imaginez cum ronqldo se da jos din masina si zice:e naspa frate,da mersi ca v-ati ostenit sa-mi da-ti si mie vroe 100000euro ca mi-am tras chipul in poza cu noul buga
    3 3
  • Gata, m-a convins! Ma duc s-o cumpar! Ah... banii...
    6 1
  • Pe baiatul asta il asteapta vremuri grele..
    0 0
  • mmmm...noua masina a fotbalistilor!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru