Cronograph 2, cea mai nou creatie AC Schnitzer

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 17.01.2008
Cea mai noua creatie a casei de tuning AC Schnitzer nu este un bodykit pentru BMW sau Mini ci un ceas de mana.

Esential

100 de metri este adancimea maxima la care rezista ceasul creat de AC Schnitzer.

Putini dintre fanii modelelor pregatite de casa de tuning AC Schnitzer stiu ca nemtii sunt specializati si in design-ul unor accesorii de promovare cum sunt ceasurile de mana. Pe langa bodykit-urile realizate pentru BMW si MINI, casa germana de tuning vinde si o gama redusa de ceasuri personalizate, creatie proprie.

Cel mai nou produs anuntat de AC Schnitzer nu este de aceasta data un pachet de accesorii ci un ceas botezat Chronograph 2 al carui design a fost gandit chiar de inginerii tunerului german. Potrivit comunicatului oficial, noul produs este realizat in intregime din inox slefuit iar mecanismul de functionare aplicat special, permite scufundarea pana la o adancime de 100 de metri si rezistenta la o presiune de 10 bar.

Pe langa designul "cuminte", cronograful AC Schnitzer dispune de trei instrumente in plus: pentru numararea secundelor, minutelor si orelor. Functiile sunt controlate cu ajutorul a doua butoane pozitionate intre remontorul principal.

Taguri: AC Schnitzer, BMW, Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru