Crossover-ul Mitsubishi RVR este disponibil in Japonia

De Iulian Cazacu
Publicat Duminica, 21.02.2010
RVR, versiunea pentru piata japoneza a viitorului crossover europeanu Mitsubishi ASX, e deja pus in vanzare in Japonia.

Noul crossover RVR de la Mitsubishi a debutat deja pe piata din Japonia. RVR este numele pentru Japonia al mult-asteptatului Mitsubishi ASX, care va fi lansat in Europa la Salonul Auto de la Geneva. Pe piata din SUA va fi vandut sub numele Outlander Sport si va fi prezentat la Salonul de la New York.

RVR-ul japonez are aceeasi platforma ca Outlander si este disponibil pe piata nipona cu o singura motorizare, 1.8 MiVEC de 139 cai putereMitsubishi a anuntat pentru Europa un nou motor diesel de 1.8 litri. Clientii japonezi pot opta pentru tractiune integrala sau 4x2 iar cutia de viteze a lui RVR este de tip CVT (Continuously Variable Transmission). ASX-ul de pe piata europeana va fi disponibil si cu transmisii manuale.

Interiorul crossoverului japonez are un design clasic, dar dispune si de elemente moderne, cum ar fi afisajul LCD, butonul de pornire/oprire a motorului, sistemul de navigatie si insertiile de aluminiu. Bancheta RVR-ului este fractionabila asimetric iar plafonul este unul panoramic transparent.

via | Mitsubishi

Comentarii (5)

  • vitezometrul
    de ce vitezometrul merge numai pana la 180 km/h ?
    0 1
  • probabil ca sunt realisti , iar motorul de 1,8 nu duce masina ( care-i destul de amre ) mai sus de 170-175km/h . Nu am vazut niciodata rostul kilometrajului de pe dacia 1310 care merge la 180-190 . Al meu mitsubishi are kilometrajul cu 40km/h mai sus decat viteza constructiva ... dar poate viteza aia se atinge cu o varianta de motorizare mai puternica ( si nedisponibila in europa :P )
    0 1
  • CLAR!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=w8OtaCVf-es&NR=1

    aici se vede tot!~

    de la min 1:40 vedeti comparatia cu noul Outlander, care revine...

    Pe bord, max 240 km/h
    0 0
  • revenire
    la min 2:01 se vede viteza max pe cadran de 240 km/h.
    0 0
  • noul outlander 2010
    http://www.caranddriver.com/reviews/car/09q4/2010_mitsubishi_outlander_gt-short_take_road_test/gallery

    140 mile/ora
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru