CTS-V, cel mai rapid sedan de serie din lume

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 12.05.2008
Cadillac CTS-V a reusit sa coboare sub bariera de opt minute pe tur la Nurburgring, alaturandu-se unei galerii auto de top.

Esential

7:59 este timpul lui CTS-V la Nurburgring.

Versiunea de performanta V a lui Cadillac CTS a reusit, oficial, sa treaca peste cei 21 de kilometri ai circuitului Nordschleife de la Nurburgring in 7:59, devenind astfel cel mai rapid sedan de serie produs vreodata.

Recordul a fost realizat duminica dimineata cu o versiune nemodificata a modelului Cadillac. Modelul CTS-V va intra pe piata in vara acestui an, aflandu-se in aceste momente in ultima faza a dezvoltarii si testelor pe pista. versiunea V a lui CTS dispune de un motor V8 supraalimentat de 6.2 litri.

via | Worldcarfans 

Taguri: CTS-V, Cadillac

Comentarii (6)

  • AlexCT
    ?!?!
    Pute pana la mine a publicitate>.CTS...cel mai rapid sedan? you wish,as vrea sa vad si rezultate de la alte firme,un Bmw,Mercedes,Audi nimic? si apropo cam cat a consumat,cum sa comportat? detalii fratilor.
    0 0
  • AndreiRN
    Bravo lor
    Bravo lor pt aceasta reusita.Amuzant este frustrarea celui de mai sus care ..... hahahaha
    0 0
  • ALX CT
    AndreiRN
    Frustrare?tu nu ai fi curios? sau pui botul la tot ce scrie fara sa ai cateva exemple si date concrete.Ahhh stai ca tu esti ala cu NASA si alte prostii,ahh pai atunci la tine e in regula ce scrie e adevarat.Hai noroc
    0 0
  • lol
    Nu vad nici o urma de frustrare din partea lui Alex CT. Pur si simplu a cerut niste informatii. Nu e mare branza sa scoti un timp ca ala cu un motor de 6.2 litri (supercharged chiar). Nu era de ajuns ca modelele americane consuma cat un tanc.

    Am vazut ca nu stii sa recunosti o masina de serie la stirea cu Veyronul, acum iar te dai destept?
    0 0
  • AndreiRN
    MINCIUNI
    Aceasta masina consuma probabil in jur de 15 mile/gallon iar un tanc(USA) are motor cu turboreactor si consuma motorina superioara aprox 1 mila/gallon.
    Nu stiu unde iti procuri tu informatiile dar sunt gresite.
    0 0
  • AlexCT apune problema prost
    Pai sa o luam cu inceputul, daca vrei sa vezi timpul scos de producatori ca BMW, Mercedes sau Audi cauta timpii si daca nu-i gasesti vorbeste cu producatorii sa se duca cu ele pe circuit (sau eventual cumpara-le tu si dute cu ele, e nu vad ce nu e de crezut, su Corvette C6 Z06 a obtinut un timp foarte bun pe deplin meritat. Eu sunt convins ca sunt capabili numai sa vrea sa faca masini performante. 2. Cat a consumat :))))) pe cine intereseaza, iti iei M3, M5, porsche pt consum sau performante? Aman2 nu se pupa, performanta mare cere consum mare, daca vrei consum ia-ti 1.5 CDI.
    3. Cum s-a comportat? La un timp atat de bun pe circuitul Nordschleife de la Nurburgring ca si orice masina care scoate un timp bun acolo nu poate decat sa se comporte excelent. Mai curand putem sa ne intrebam ce pret are masina, sa fim curiosi ce finisari interioare are, de comfort si comportament in condus urban, optionale astea mi se par intrebari de pus.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru