Cum arată o vacanță cu Land Rover? Off-road prin Namibia și Utah cu noul Discovery

de Bogdan Mirică
Miercuri, 02.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover organizează două expediții off-road pentru clienții săi. Englezii vor încerca să evidențieze calitățile noului Discovery pe trasee din Namibia și Utah, Statele Unite.

Dacă Porsche oferă experiențe de condus pe gheață în nordul Europei, iar Lamborghini alege mereu câte un circuit pentru școala sa de pilotaj, Land Rover trebuie să le ofere clienților săi o experiență off-road cu totul specială.

Englezii vor oferi la test noul Discovery pe trasee bine stabilite din Namibia, Africa, și Utah, Statele Unite.

Cei care vor prefera continentul african vor avea parte de șapte zile în care vor descoperi peisajul namibian, un deșert care se termină în Oceanul Atlantic și parcul natural Etosha. Bineînțeles, toate aceste locuri vor fi abordate pe un traseu dificil, care să evidențieze capacitățile off-road ale lui Discovery. Cursurile de off-road din Namibia încep în data de 1 mai 2018 și costă 5800 de euro.

Land Rover nu este singurul producător auto care vede potențial offroad în Namibia. Alți doi constructori premium merg acolo pentru a testa potențialul SUV-urilor produse. Este vorba despre BMW, care organizează expediții de off-road cu modelele din gama X, și despre Audi, care a organizat testul internațional al noului Q7 în țara africană.

Experiența din Utah se concentrează și mai mult pe experiențele off-road și promite să le ofere participanților trasee interesante de-a lungul celor cinci zile de expediție prin Mile Rim, Poison Spider Mesa și Hells Revenge Trails.

Experiența începe anul acesta, în data de 21 octombrie și costă 4500 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru