Cum faci leasing de masini second-hand in Romania

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 25.09.2009
Automarket a efectuat o analiza a ofertelor de leasing pentru masini second-hand din Romania. Acestea propun termeni si conditii similare, dar ofera pachete diferite de finantare.

Odata cu scaderea pietei auto din Romania si incetinirea vanzarilor, dealerii de masini din tara noastra ofera si masini second hand care pot fi achizitionate prin leasing. Parcurile second-hand de anvergura ofera acelasi serviciu in cazul vehiculelor pe care le comercializeaza, iar leasing-ul este disponibil prin intermediul bancilor din Romania.

OFERTA DE FINANTARE ESTE VALABILA DOAR PENTRU MASINILE SECOND HAND CUMPARATE DIN PARCURILE AUTO

Din pacate pentru clientii romani, bancile pot oferi finantare doar pentru vehicule a caror valoare este certificata. Mai exact, finantatorul are nevoie de o garantie ca valoarea declarata a vehiculului este cea cu care acesta este vandut pe piata, si ca nu a fost subiectul unei specule. Acest lucru este necesar pentru clientii care, dintr-un motiv sau altul, nu isi mai pot plati ratele si li se ridica masina achizitionata prin leasing. Pentru evitarea unor riscuri inutile, care pot duce la prejudicii enorme, bancherii acorda leasing doar cu avans si doar pentru masinile cu valoare certificata. Astfel, clientii nu pot cumpara o masina in leasing de la o persoana privata, care ar putea sa ceara un pret nejustificat pentru un anume automobil.

RISCURILE PE CARE SI LE ASUMA FINANTATORII SUNT LA FEL DE MARI SI IN CAZUL VEHICULELOR SECOND HAND

Masinile second-hand achizitionate prin leasing pot fi cumparate doar de la dealerii care au contract cu bancile care ofera finantare, pentru a asigura indeplinirea cu stricte a acestor conditii. Anumiti dealeri ofera propriile lor oferte de finantare, care sunt sprinijite de banci. Riscul acestor oferte de finantare sunt ceva mai scazute pentru dealeri, deoarece ei sunt familiarizati cu masina pe care o vand si cer un avans intre 20 si 50% din valoarea imprumutului inca de la achizitie. Astfel, primul an de posesie este ca si platit, iar riscul de neplata este asigurat pentru dealer, deoarece acesta primeste masina inapoi si a incasat deja un avans de pana la 50% din valoarea acesteia, plus eventualele rate aferente.

CONDITIILE DE ACORDARE DE FINANTARE PENTRU O MASINA SH SUNT LA FEL DE STRICTE CA IN CAZUL UNEI MASINI NOI

Toate ofertele de leasing de masini second hand au criterii mult mai stricte de acordare privind masinile oferite si conditiile de acordare. Prin analizarea sumara a ofertelor de pe piata, un criteriu general ar fi avansul de minim 10% in cazul prezentei unui girant, asigurarea CASCO obligatorie si girarea cu masina, valoarea minima si perioada minima de imprumut, precum si o limita la vechimea masinii + perioada contractului de leasing. Din fericire pentru clientii romani, legislatia in vigoare impiedica ascunderea comisioanelor si a taxelor suplimentare in contractul de leasing, dar acest lucru nu inseamna ca romanii nu trebuie sa fie extrem de atenti inainte de a semna un asemenea contract.

COMSIOANELE AUXILIARE "PANDESC" NEATENTIA CLIENTILOR GRABITI

Clientii interesati de o masina in leasing, fie ea second-hand sau noua, nu trebuie sa uite ca trebuie sa plateasca numeroase comisioane pe langa rata efectiva.

Astfel, taxa RAR, eventualele cheltuieli de import, cheltuielile de inmatriculare, asigurarea obligatorie si impozitul anual sunt incluse si ele la capitolul "alte comisioane". Perioada minima pentru contractarea unui leasing pentru o masina este de 12 luni, iar suma minima variaza de la un finantator la altul, si este in jurul a 4.000 euro. Din aceasta suma, clientii trebuie sa ofere un avans minim de 15-20%, alaturi de inca o taxa de 2.5% din valoarea masinii. Gradul maxim de indatorare, sau rata limita a leasing-ului si a tuturor celorlalte datorii ale clientului nu trebuie sa depaseasca 40% din veniturile nete eligibile.

DOSARUL DE LEASING CONTINE MAI MULTE DOCUMENTE IN CAZUL UNEI MASINI SECOND HAND

Dupa ce a reusit sa obtina un avans pentru masina second-hand pe care o cauta, clientul trebuie sa isi faca un dosar pentru leasing, care cuprinde o adeverinta de salariu, o copie dupa cartea de munca, o copie dupa actul de identitate, un act pentru spatiul locuit de solicitant si numeroase alte documente specificie solicitate. Cartea de identitate a vehiculului, permisul de conducere, adeverinta de salariat si fisele fiscale depuse la Administratia Financiara pe ultimii 2 ani (daca este cazul) trebuie sa aiba si ele o copie la dosarul de leasing. Documentele mentionate mai sus sunt prezentate cu caracter general, si pot aparea exceptii de la caz la caz.

FINANTATORII DE LEASING DE MASINI SECOND HAND SUNT NUMEROSI, DAR AU OFERTE SIMILARE

Printre finantatorii care ofera leasing pentru masini second hand in Romania putem enumera Alpha Bank, BRD Finance, Credit Europe Leasing, Raiffeisen Leasing, BT Leasing, Volksbank Leasing, International Leasing, Motoractive Leasing/GE Money, Impuls Leasing si altii. Ofertele acestor finantatori sunt similare in materie de termeni si conditii, facand alegerea "celei mai bune oferte" extrem de dificila in cazul in care nu inaintam un dosar la acestia. Cei de la BRD si Alpha Bank colaboreaza doar cu anumite parcuri auto, iar ofertele de finantare ale acestora difera de la caz la caz. Pe de alta parte, ceilalti finantatori se ofera sa plateasca masini cumparate din aproape orice parc auto din Romania, existand chiar si posibilitatea achizitiei unei masini din afara Romaniei, cu conditia ca aceasta sa fie din Uniunea Europeana si sa fie cumparata cu factura de la un dealer cunoscut.

EXISTA CONDITII SUPLIMENTARE PENTRU MASINILE SECOND HAND CUMPARATE PRIN LEASING

Unii dintre finantatorii de mai sus au impus conditii stricte pentru finantare, cum ar fi o limita de kilometri si o limita de vechime pentru autoturismele rulate pe care le finanteaza. Limita maxima de vechime este de 3 ani, pe cand limita de kilometri ai unui vehicul rulat achizitionat prin leasing este de 100.000 km, iar aceste limite sunt aplicate simultan in cazul unor finantatori, cum ar fi Credit Europe Leasing. Limitarea de varsta a vehiculului cumparat prin leasing exista si in cazul achizitiei unei masini noi, iar aceasta nu trebuie sa fie mai mare de 7 ani la incheierea contractului de finantare.

AU APARUT PRODUSE NOI PE PIATA DE FINANTARE, DAR ACESTEA AU CONDITII SIMILARE CU OFERTA EXISTENTA

Un nou produs pe piata de finantare din Romania ar fi MyDeal, care reprezinta o oferta de leasing operational cu durata de 12-60 luni si promite finantare pentru orice venit.

Oferta de leasing operational a celor de la MyCar Trading promite transparenta si o rata fixa, care include toate costurile si comisioanele, fara a adauga cheltuieli suplimentare utilizatorului. Spre deosebire de ceilalti finantatori, cei de la MyCar Trading promit analiza si administrare gratuita, precum si eliminarea taxelor de inchidere anticipata si inlaturarea cesiunii de contract. Aceasta solutie are deja peste 500 de clienti, oficialii MyCar Trading anuntand ca se apropie de 600 de dosare complete.

CLIENTII INTERESATI DE LEASING DE MASINI SECOND-HAND IN ROMANIA TREBUIE SA ANALIZEZE CU ATENTIE OFERTELE DE PE PIATA

O analiza fugitiva asupra posibilitatilor de finantare pentru clientii din Romania care cauta leasing de masini second hand ne spune ca trebuie sa fim atenti la ofertele pe care le primim si sa evaluam obiectiv propunerile finantatorilor inainte sa acceptam orice fel de oferta. Desi la prima vedere achizitia unei masini second-hand prin leasing poate fi "afacerea secolului", graba de a alege o oferta poate crea dificultati financiare celor care aleg pe fuga o asemenea solutie de finantare. Pe langa acesta grija, clientii care isi cumpara o masina second-hand in leasing trebuie sa caute o masina care sa se potriveasca nevoilor lor si sa nu le creeze probleme tehnice in viitorul apropiat, deoarece interventiile costisitoare in service le pot crea probleme financiare grave. Expertii financiari le recomanda clientilor din Romania interesati de achizitia unei masini in leasing sa verifice cu atentie toate actele si sa analizeze toate posibilitatile, pentru a se asigura ca obtin ceea ce isi doresc in conditiile acceptate de ambele parti.

Automarket va recomanda sa va informati direct de la finantatori pentru ofertele acestora, deoarece acestea se schimba periodic. Odata ajunsi la biroul de credite, comunicati cu reprezentantul finantatorului pentru a elimina toate neclaritatile si evaluati oferta per ansamblu pentru a fi siguri ca merita sa faceti aceasta cheltuiala inainte de a semna orice fel de act. Nu uitati ca un autoturism este un bun care se devalorizeaza in timp, indiferent daca il utilizati sau nu, iar banii investiti in masina ar putea sa nu fie recuperati niciodata.

Comentarii (76)

  • joe
    In sfarsit ceva info si despre masini second hand.Ma bucur si ar trebui sa o adaugati intr-o sectiune speciala, ca sa stie omul unde sa caute info cand vrea asa ceva.Sa se duca la loc sigur.10x
    28 11
  • spirescu elena mihaela
    cumparator
    am cumparat un opel corsa de la vetisanu mocanu vasile din loc simleu silvanei strada nicolae balcescu nr 17 judetul salaj nu mai stiu pe ce sait lam gasit .mai are sa-mi aduca nr de germania si actul fiscal va rog ajutatima sa iau legatura cu el nr meu 0723693002
    23 15
  • fanica badiu
    auto în leasing
    care bancă oferă cel mai avantajos credit pentru leasing. dacă ştie cineva , mă interesează în mod direct un audi A6
    95 23
  • robert vladulescu
    auto in rate
    pot obtine o masina second hand in rate daca sunt inscris in biroul de credite pentru intarzieri?
    155 54
  • dumitru viorel
    leasing extern second-hand
    Buna ziua...........va rog daca cineva cunoaste firma de leasing care finanteaza pentru autoturisme second-hand din Germania si care este procedura.Rog raspuns pe adresa ...........Dumitru_Viorell@yahoo.com Multumesc anticipat
    66 22
  • masina
    vreau sa cumpar o masina rulata an rate sau lizing ce trbuie ssa fac?
    121 30
  • valentin
    masina second-hand
    lucrez cu carte de munca in strainatate .. intrebarea este daca pot sa preiau o masina in leasing din romania ??
    va rog sa ma ajutati !!!
    105 21
  • cristian
    cumparator
    am un fiat din 1987 ducato autoutilitara sa o dau la schimb sa eau in rate alta de ani mai nouaun 8+1
    24 12
  • nedelcu
    auto
    locuiesc in frantat as vrea sa stiu daca este posibil leazing in rom
    37 11
  • mariana
    auto
    daca vreau sa achizitionez 1 masina second hand di germania si o iau pe o firma din romania pot sa mi recuperez tva si o pot transcrie pe mine si dupa cit timp
    34 9
  • tiberiu
    dfghjjkkl
    vreau o masina second prin leasing sunt pensionar de boala.
    40 17
  • mihai laurentiu
    vreau o masina in leasing sau in rate
    ma intereseaza o masina in leasing sau un rate, dar am resedinta in comunitatea europeana second hand {mosu.lolo@yahoo.com} as vrea sa stiu daca se poate
    26 14
  • aurelia
    rulota comerciala
    as doi sa cumpar o rulota second hand ,dotata pentru comert frigider,masina de facut gogosi,friteoza etc dar nu prea am bani Ma ajuta cineva sa o iau in rate???va multumesc
    16 2
  • ionutz
    masina
    dak vreu sa imi iau masina de preferat second hand sa mi fac un credit de nevoi personale???
    30 8
  • masina
    vreau un vw golf 4 in leasing pe firma.unde sa apelez?
    31 7
  • Lucian
    cumparator
    Doresc sa cumpar camioneta barkas pt piese de schimb tel 0748792559
    11 5
  • ceau
    vreau sa achizitionez o camioneta pina in 3500 kg cu platforma lunga cit se poate de lunga de preferinta ford wv ,iveco etc cu cash sau lizing nr tel 0744953465
    6 5
  • ciprian
    cumparator
    buna ziua as dori sa stiu cum pot cumpara o masina second-hand in lizing.multumesc
    29 8
  • gelsor
    preluare leasing opel vectra
    salut!as dori sa preiau leasing la un autoturism opel vectra si chiar nu gasesc locatia.ma puteti ajuta?
    10 5
  • DOBRIN
    DDD
    CE SALARIU TREBUIE SA AI PT A LUA IN LIZING O MASINA SH
    57 13
  • macoei
    ionut
    locuiesc in piatra neamt am o masina mai veche si as dori sa va intreb daca se poate da la actiunea rabla sa iau acel bon de 3000 lei care mi-l da rabla apoi sa-mi iau o masina second hand in rate si bonul sa fie bagat la rate bonul de 3000 lei multumesc ast raspuns
    19 6
  • cristi
    ford mondeo 1994
    dimineata porneste ff.greu ,dar dupa aceea porneste la sfert de cheie;cine imi poate spune ce poate fii.multumesc
    7 7
  • predau lizing
    predau lizing seat cordoba 2007 an talon 2008 2300 eur neg avansul dat de mine a fost 4100 eur masina a costat 14800 eur ful fara piele alarma viper . pentru informatii mai sant 40 rate 178 eur cu tva inclus si casco inclus . culoare negru metalizat perlat
    17 3
  • golf 3
    am un golf 3 si vreau sa il dau sau sa il schimb.cu o dacie. dar dacia sa nu fie mai veche de 97.plus diferenta.golful este din 94.cu motor de 1800.benzina este brek.are trapa electrica.servo directie.proiectoare.ma puteti contacta la nr. de tele.0767654362.rog seriozitate.eu sunt din olt.
    8 5
  • TAT OLIVIA
    VIND RENAULT CLIO SIMBOL
    VREAU SA VIND UN RENAULT CLIO SIMBOL.DATA FAB,2005.AMBLASATA IN FRANTA,MOTOR 1,4 ,KM PARCURSI 5000.PE BENZINA
    5 3
  • TAT OLIVIA
    VIND RENAULT CLIO SIMBOL
    Vreau sa VIND ONU RENAULT CLIO SIMBOL.DATA FAB, 2005.AMBLASATA in Franta, motor 1,4, KM parcursi 5000.PE BENZINA
    4 4
  • TAT OLIVIA
    VIND RENAULT CLIO SIMBOL
    DORESC SA CUNOSC PRETUL MASINI RENAULT CLIO SIMBOL 2005 PE BENZINA 5000KM
    8 6
  • cristescu gabriel
    am un ford focus 2004 si vreau sal dau la schimd cu un alt ford focus dar mai nou 2007 dar diferenta so pot da in rate 0767478479
    1 6
  • LAZAR VLAD
    LEASING
    AMun venit de 20 mil salariu + 11 mil. pensie vreau o masina secand-end LOGAN sau RENAULT MEGAN 2007-2009 cu avans 50%,
    7 5
  • Anonim
    Preturi mari
    Buna ziua. Nimeni nu spune ca masinile rulate din parcul dealerilor sau a firmelor de leasing sunt supraevaluate si dealeri stiu exact ce defecte si cat mai castiga in urmatoarea periada la aceea masina. Pentru masinile second hand garantia este aproape inexistenta sau se rezuma doar la anumite parti. Cunoscand servisurile din RO prefer sa-mi fac un credit si sa-mi aduc o masina de afar cu toate taxele de inmatriculare dobanzi si celelate... ajung sa ma coste mai putin decat o masina obosita din parcul firmelor de leasing sau a dealerilor care mai "completeaza" anumite parti.
    13 3
  • florin
    intrebare
    am o rugaminte mare la cineva care stie! vreau sa achizitionez o masina rulata dar in leasing. Problema e ca eu mai am un credit pe numele meu si e cam mare, am o rata de 550ron pe luna la un salariu de 1500 ron. va rog mult de tot cine stie sa ma ajute cum sa procedez. rog sa ma contactati la fflorin_11@yahoo.com. va multumesc mult!
    8 7
  • buna
    asi dori sa iau o masina de 3,5 t pe leasing pe persoana fizica ce trebiue sa fac
    4 6
  • cum pot cumpara o masina in rate daca nu am servici eu si are servici sotul meu?doresc sa cumpar masina pe numele meu.
    5 0
  • vasile moldoveanu
    PREDARE LEASING
    AM O MASINA VOLKSWAGEN PASSAT DIN MARTIE 2007 ,MOTOR DE 1900 ,105 CP,KM.REALI 49000 .DACA AS VREA SA PREDAU LEASING-UL CAM CIT AS LUA PE MASINA ?
    23 4
  • VASILE MOLDOVEANU
    PREDARE LEASING
    DACA ARE CINEVA VREO PARERE CAM CIT COSTA VA ROG SA MA SUNATI LA TEL.0760439960. VA MULTUMESC
    7 0
  • andrei
    masini
    buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema, cum dau de firma din salaj care da masini s.h. in leasing cu buletinu .
    Va multumesc!
    ANDREI 0767111485
    14 2
  • masini
    sant persoana fizica daca vreau sa cumpar o utilitara an leasing.de la banca ami cere sa fiu angajat.pt ce?ami cumpar utilitara sa ma duc cu ea la servici?
    0 3
  • aghepop@yahoo.com
    informatie
    doresc pretul volkvagen polo cutie automata carborant motorina din anul 1997
    1 0
  • adler ion costel
    masina
    cum se poate face rate la o masina SH cu contract de munca in strainatate? ce acte sunt necesare ? daca puteti sa imi rasp la ccatalin82@yahoo.it
    0 0
  • vio danciu
    intrebare
    lucrez in italia cu carte de munca .Intrebarea este pot sa fac leasing in rom?
    8 1
  • auto
    nimic concret...si eu vreau sa preiau un leasing la un auto secan. dar numai la un logan disel de sapte locuri.daca poate cineva sa ma ajute? tel 0762274725
    0 0
  • l alex
    piese schimb s.h.
    caut stop stinga spate de opel Agila 2004
    0 0
  • auto
    Doresc sa shimb o masina Dacia Super Nova cu un vw golf 4,pot oferi si o mica diferenta....0728262196...Caras Severin...
    0 1
  • vasile de la vaslui(moldova)
    caut carutza 2009-2010
    buna zaua ,as vrea si eu sa fac un leasing ptr o vetura din 2009-2010 cu tractiune dubla oijte pe jumate ,, uzo citta ,,immatriculata pe vaslui,va rog mult sa ma ajutati care stie si cunoaste... se stie!! vasile de la vaslui va multumesc f f mult
    1 1
  • badeanu cristi
    preluare leasing
    vreau sa preiau leasingul la o duba transport persoane si marfa mixta ,sau numai marfa .
    2 0
  • diana maria
    lucrez in strainatate si as dori sa achizitionez o masina in leasing second hand in romania .ce acte imi sunt necesare si daca se poate
    5 1
  • rate
    se aproba dosarul de rate pt auto nou sau sh daca lucrez in italia cu acte in regula,ce acte miar trebui varteniucpuiu@yahoo.com
    5 0
  • bogdik
    buna ziua.as dori sa stiu daca as putea sa iau o masina in leasing din romania atat timp cat lucrez in strainatate cu un contract de munca de 54 de luni?va multumesc raspuns pe,,luptatorul_91@yahoo.com
    1 0
  • Vand hyundai tucson 2006 in rate
    Vand hyundai tucson 2006 GLS 4WD Premium culoare negru 50000km in rate pt. relatii tel.0768279900 unic proprietar luat in leasing de la unicredit si terminat leasing in august 2010
    0 1
  • VRETI COMPANIE?
    OFER MASAJ DE RELAXARE SI COMPANIE INTIMA DOMNILOR GENEROSI ZONA DRISTOR 1 B-DUL CAMILL RESSU ALINA ROSCATA
    3 0
  • CATALINA
    CUMPAR
    CAUT TEREN 100 M-500M IN RATE IN BUCURESTI 0786092821CATALINA
    2 0
  • danutzu_danu@yahoo.es
    auto leasing
    as vrea sa cumpar in leasing o masina intrebarea este ca lucrez cu contract in strainatate cum as putea face??? danutzu_danu@yahoo.es
    3 0
  • ionut_radoescu@yahoo.com
    auto leasing
    as vre sa cumpar si eu un logan in rate cu un avans cit se poate de mic sau sa preiau un leasing la un logan
    0 0
  • catalin
    bunaziua
    AM un seria 3 din 2001 dizel vreau sal dau la schimb +preiau leasing
    0 0
  • gabrielolteanu
    personal
    vreu si eu o masina rulata si so cumpar in rate ce acte imi trebuie sau cum pot proceda
    0 0
  • Mitica M
    leasing.credit
    Pot face leasing sau credit daca am contract de munca in afara tarii,ce conditii?
    0 0
  • MY CAR TRADING
    Un sfat de la unul patit - NU FACETI LEASING CU MY CAR TRADING !!! Te aburesc la inceput cu dosar,contract,masina repede,dupa care ai de tras cu ei nu gluma!! Nu stiu decit sa te jupuiasca de bani ,sa te conditioneze si sa te lase si fara masina si cu banii luati!!
    Astept si alte cazuri ,poate reusim sa dovedim ce firma"capabila"este!!
    3 1
  • cosmin
    in cat timp poti sa iei masina???
    0 0
  • Ion Ovidiu
    asa este in bussines dar neloial ce fac aici : Cei de la MyCar Leasing Solutions nu mai au nici-un fel de onestitate - clienti nemultumiti de serviciile promise , contractual sunt cu totul alte conditii, injositoare pentru clienti, acestia avand numai obligatii, clauzele frizand la limita inselaciunea, nici nu se mai accepta negocierea . Refuzati MyCar Lesing Solutions - refuzati leasingul lor operational si o sa va prinda bine. Vedeti toate comment-urile pe net si va lamuriti.
    4 1
  • gabriel
    dau urgent la schimb un matiz alb din 2002 recent facut tinichigerie + vopsitorie total,schimbat toate consumabilile posibile,merge si arata inpecabil.
    doresc o masina mai puternica mai noua de 2000 ofer si diferenta!

    contact : contestbux@gmail.com
    0 0
  • donald
    Fii atent aici. Nimeni nu poate ajuta aici, sau chiar sugera cum puteți obține ajutor financiar. Orice răspuns al unui creditor împrumut la întrebarea dvs., trebuie să ignore, deoarece ele sunt escrocilor ... escrocilor reale ... Am fost o victimă de care am fost smuls de mii de dolari ... și mulțumesc lui Dumnezeu pentru o soră creștin care ma trimis la o organizație împrumut format de un om creștin. este numit domnule Allan investiții. (S.A.I). Ei au făcut viața mea unul valoros și a dat un sens. Când sora mi-a dat lor de contact, le-am contactat. Apoi am cerut pentru un împrumut cu toate dovezile necesare pentru a demonstra că am nevoie de fapt, un împrumut, care a aprobat un împrumut de $ 30,000.00 USD și în 48 de ore după întâlnirea la cerințele lor necesare, creditul meu a fost depus în contul meu bancar fără gaj. Deși am fost foarte nervos cu organizarea împrumut de la prima din cauza experientele mele anterioare rele, mai ales atunci când problema de mine soluționare a taxelor de transfer a venit, am apăsat pe la credința mea, datorită faptului că ruda mea ma trimis, primit a reușit să respingă , și cum Dumnezeu ar trebui să-l aibă, nu știam că deficiențele mele financiare a ajuns la un popas final. Dacă nu pentru că trimiterea rapidă de la o soră creștină pentru că sursa reală, mi-aș fi regretat viata mea totală, pentru că în acel moment am doar divorțat de tatăl fiului meu, și fiul meu (Kennett) a fost confruntat cu o viață și Situația moarte. Am fost confruntat cu facturile de spital și am fost, de asemenea, se confruntă cu blocarea pieței la apartamentul meu. Detaliile acestei organizații a trimis pe Dumnezeu nu va fi dezvăluit pentru moment, de teama de personificare (pentru că a fost descoperit că unele persoane nu sunt cu adevărat în nevoie de ajutor financiar, dar ei doresc doar să colecteze bani de la această adevărată organizație împrumut creștină). Și este din acest motiv ei nu, t da afarã de împrumut oricum. Trebuie să fii capabil să-i convingă foarte bine, și să ofere dovezi bune pentru a arăta că aveți nevoie de un împrumut înainte de a putea aproba pentru tine. Sarcina lor este foarte accesibil și de încredere în comparație cu multe acolo, rata dobânzii este de doar 2%, documentare puțin, și o verificare de credit mic. Așa cum am spus mai devreme, din motive de securitate i poate oferi doar adresa de e-mail. Îmbrățișează acest nou initiative.Feel gratuit pentru a le contacta prin intermediul allanfinancialinvestment@yahoo.com ca ofiterul de credit / Rep. va participa la tine și vei fi liber de escrocherii și sarcinile financiare.

    Cu stimă,

    Donald.
    0 0
  • Marlin Credits
    Buna ziua,

    Ești un iubitor de internet legitim de afaceri, individuale sau un investitor? aici este o oportunitate pentru tine pentru a obține un împrumut de la Marlin Credite Group Plc. Ne face o mare varietate de împrumuturi de la o mare varietate de clienti in mai multe scopuri diferite, cum ar fi achiziționarea de automobile și de cumparare mobilier nou, luând vocații de vis, sau exercitarea academic, construcții și clădiri noi case și birouri. Toate acestea pe o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. Marlin Credite Group Plc este de încredere, eficient și cel mai minunat dintre toate, este că ea servește ca ajutor umanitar la nivel mondial.

    De ce nu contactati Marlin Credite Group Plc, astfel încât să vă putem ajuta în rezolvarea primejdie dumneavoastră. Pentru mai multe informații despre ofertei noastre va rugam sa ne contacte cu detaliile de mai jos.

    E-mail: Marlincredits@financier.com
    Site-ul: WWW.Marlincredits.webs.com


    CEO: Kelvin Roland

    Cu stimă,
    Cu respect,
    Salutări.
    0 0
  • mrs bettyjune
    Bună ziua Oameni Iubiți,
      Dna bettyjune Scriu această scrisoare pentru că eu sunt foarte recunoscător pentru ceea ce a făcut dna Jane Morrison pentru mine și familia mea, când am crezut că nu era nici o speranță a venit și mă face să mă simt viu din nou de a ne aduce la nivel de împrumut dobândă mică de 1,5% nu m-am gândit că există încă creditorii împrumut sincer pe net, nu a fost până meu coleg soț târziu mi-a prezentat o mamă bună doamna, Morrison care în cele din urmă ma ajutat să obțineți un împrumut garantat în cadrul companiei, o mamă bună, vreau să folosesc această ocazie pentru a spun mulțumesc și Dumnezeu va continua să vă binecuvânteze pentru că m-ai ajutat obține împrumut mea, fără a pierde o mulțime de timp, astfel încât, dacă sunteți acolo în căutarea pentru un împrumut de orice sumă te sfătuiesc să trimiteți un e-mail la Jane Morrison prin (janemorrisonloanfirm @ gmail.com) pentru mai multe informații contactați-mă prin bettyjunewheeler@gmail.com vă doresc tuturor succes
    0 0
  • Lupsa gigi
    Va salut vreau si eu o masina an rate de la dumneavoastra cum sa fac se poate daca lucrez afara va multumesc
    0 0
  • amanda margarita
    Oferta de împrumut în România


    Am decis să fac împrumuturi variind de la 1.000 € la € 5.000.000, cu o
    rate relativ scăzute ale dobânzii în comparație cu băncile. Ca urmare a unei
    interviu cu unul dintre consilierii mei financiare, ne-am decis
    pentru a oferi împrumuturi pentru a ajuta persoanele care au
    Din păcate avea acces la băncile cu condițiile lor dificile
    pentru a finaliza. Trebuie să-și ramburseze creditele cu dumneavoastra
    bancare, cu firme, visul de a avea propria casa sau
    încă reporniți afacerea, în acest caz, puteți lua un împrumut
    care se va rezolva cât mai repede problemele tale asa se simt
    Céline nu este în măsură să vă ajute o singură adresă:
    amandamargarita4@gmail.com
    0 0
  • John Ahmed
    Ai nevoie de un împrumut? Suntem creditorii legitime și de garantare a împrumuturilor, Suntem o companie cu asistență financiară. Noi împrumut fonduri la persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am acorda asistență beneficiarului de încredere ca vom fi bucurosi sa va oferim un împrumut Contactați-ne prin e-mail: russell.credit40@gmail.com

    Servicii Rendered includ:

    * Consolidarea datoriilor
    * Credite pentru afaceri
    * Credite personale
    * Credite auto
    * Inchiriere si Casa Credite

    Scrie înapoi, dacă interesat cu rata noastră de 3% a dobânzii anuale. Contactati-ne prin e-mail: russell.credit40@gmail.com

    Vă rugăm să Notă: Toate individuale interesati trebuie sa trimita un mesaj la e-mail pentru răspuns urgent și detalii pentru a obține un împrumut.

    Toate cele bune.
    1 0
  • jennifer
    Nu eu cred în dragoste vrăji până când am întâlnit un prieten de-al meu, care mi-a spus totul despre DR.otutu care a adus fostul ei iubit din nou, chiar și atunci când ea mi-a spus că nu am crezut-o pentru că am crezut că ea a vrut, de asemenea, același fals vraja Role pentru a lua banii mei. Cu toate că i-am dat șansa ei de a explica tot ce trebuie să-mi spui despre DR.otutu, i-am spus că sunt mulți escroci care doresc să ia banii și niciodată nu va cădea victimă pe ele, chiar dacă logodnica mea, care presupune să se căsătorească mă în câteva luni de acum mi-a lăsat voi aștepta cu răbdare pentru un alt tip, deși l-am iubit atât de mult. ea mi-a spus că această DR nu este unul fals că el este real și el a ajutat mulți oameni pentru a obține cei dragi înapoi, atunci i-am întreba cum face această lucrare vraja și ceea ce este cerințele pe care trebuie să le fac înainte de a putea exprimate vrăji de dragoste pe mine? ea mi-a spus că i-ar trebui să-l prin e-mail pe drotutuhealinghome@hotmail.com și i-ar trebui să-i spun ce vreau. i într-adevăr să-l prin e-mail și i-au spus că am nevoie de fostul tip înapoi i-am spus că era prietenul meu, care ma îndreptat spre el, de ce am fost pune la îndoială munca lui? el a spus că munca sa este 100% sigur și pentru a garanta că nimeni nu a venit vreodată la templul lui și, de asemenea, rămân aceleași. Am devenit consternat pe cuvintele sale, el spune-mi și un gând a venit în minte că modul în care face acest lucru dr cunoaște toate lucrurile pe care le-am discutat mai devreme. el a spus înainte de a putea începe la situația mea, că trebuie să aibă credință și încredere pe el și se lasă altă fugă vraja și să aștepte cu răbdare pentru propria lui că, dacă i se poate spune tot ce face acest lucru i se va lua iubitul meu înapoi în 72 oră. Am spus bine eu cred și promisiunea de a lucra cu tine singur, atunci el mi-a dat un formular pentru a umple pe care am făcut-o și trimite-l la el cu pozele mele, de asemenea, și, de asemenea, fotografiile de fostul meu iubit. el mi-a răspuns în 30 de minute mai târziu și mi-a spus că zeii săi au nevoie de unele elemente pentru a arunca vraja asupra mea și problema mea este foarte ușor dacă i se poate oferi aceste elemente. atunci când am să-l întreb, cum pot obține aceste elemente și modul în care pot trimite-l la el pentru turnarea vraja iubirii, el mi-a spus că nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că, că există un vânzător articole aici, în propria sa țară care se pot obține elementele pentru mine. apoi l-am întreba cât de mult va costa mine să cumpere toate aceste elemente? el mi care am trimite-l cu încredere deplină a spus, după o oră mai târziu, el ma sunat și mi-a spus că problema mea nu a fost rezolvată că eu ar trebui să aștepte 72 oră că iubirea mea va întreba după mine, pe care le-am făcut după cuvintele lui, atunci când ea a fost de aproximativ 18 în următoarele trei zile fostul meu ma sunat dacă sunt acasă, că el vrea să mă vadă urgent. I-am spus să-l spera ca totul este bine el a spus da, atunci i-am spus că el poate veni, ex-omul meu s-au întors la mine și el a fost cerut iertare că el știa ce a venit peste el. chiar acum sunt atât de fericit, deoarece am recâștiga iubitul meu înapoi și suntem de planificare pentru nunta noastră care vine în curând, i-am sunat dr și îi mulțumesc foarte mult și să-l întreb ce va face eu pentru el, ca o apreciere, el mi-a spus i ar trebui să uite și să păstreze banii mei că el nu este, după bani, ci pentru a ajuta oamenii care, de asemenea, au nevoie de ajutor acolo, tot ce avea nevoie să fac este să dea mai multe mărturii despre el, astfel încât oamenii de acolo care au nevoie de ajutor ar trebui să-l e-mail de asemenea, că este de ce sunt astăzi aici pentru a da mărturia mea. poate Domnului tău bun să continue să-l binecuvânteze și să-i dea prosperitate viață mai lungă și înțelepciune. aceasta este adresa de e-mail dr drotutuhealinghome@hotmail.com pe care-l WhatsApp, de asemenea, prin numărul său 2349051417394. El te poate ajuta, de asemenea, dacă aveți nevoie de ajutor în
    (1) obținerea de promovare în biroul dumneavoastră / loc de muncă
    (2) în cazul în care aveți nevoie de un copil
    (3) dacă aveți cancer sau orice fel de boală
    (4) în cazul în care doriți să câștige la loterie
    (5) dacă doriți ca afacerea dumneavoastră să crească
    (6) în cazul în care doriți să se alăture marea frăție Illuminati și de a obține bogat și putere
    (7) în cazul în care doriți să recuperați banii pierdut
    nu pierde timpul pentru a contacta acest om mare și puternic, dacă aveți orice fel de problemă bine eu promit el singur te poate ajuta
    0 0
  • PERSONAL SI AFACERI OFFERAPPLY ACUM ÎMPRUMUT

    Bună ziua, Ai nevoie de un împrumut de la Compania Cel mai de încredere și de încredere
    in lume? dacă da, atunci contactați-ne acum pentru noi oferim împrumut tuturor
    categorii de solicitanți să fie vorba despre întreprinderi sau pentru utilizarea personalului. Noi oferim
    împrumut la o rată a dobânzii de 3%, Contactati-ne prin e-mail:
    qmank011@gmail.com

    (1) Numele complet
    (2) Adresa completa
    (3) Țara
    (4) Vârsta
    (5) Funcția
    (6) Spune-i numărul de telefon
    (7) Sex:
    (8) Suma creditului necesar:
    (9) Durata de împrumut

    ne e-mail la: qmank011@gmail.com
    0 0
  • Dr Abiku
    Trimiteți-mi un email la drabikuspellhome@gmail.com dacă știți că vă confruntați cu această soartă de mai jos;
    (1) Îți place ex-ul tău?
    (2) Ai mereu coșmaruri?
    (3) Vreți să fiți promovați la locul de muncă?
    (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine?
    (5) Vrei un copil al tău?
    (6) Vrei să fii bogat?
    (7) Vrei soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna?
    (8) Aveți nevoie de ajutor financiar?
    (9) Vrei să-ți recuperești banii pierduți?
    (10) Vrei să oprești divorțul?
    (11) Vrei un divorț?
    (12) Vrei ca fiecare voință să fie acordată de oricine?
    (13) vraja concepe o sarcină bebeluș nevoie?
    (14) Considerați că este dificil să câștigi un caz în instanță?
    (15) Doriți să vă opriți căsnicia sau relația sau să vă întrerupeți.
    (16) Vrei să te căsătorești cu partenerul dvs. cât mai curând posibil?

    Din nou, adresa mea de e-mail este drabikuspellhome@gmail.com

    Contactați-mă imediat la toate problemele dvs. și rezolvați situația într-o chestiune de zile.
    DR. Abiku ...


    Ia-ți dorințele înapoi pentru totdeauna
    0 0
  • Ramona Enache
    Dumnezeu să fie gloria, un prieten al meu care a solicitat un împrumut și a primit de asemenea împrumutul, a introdus-o într-o companie de încredere unde funcționează doamna Ana Mihai, directorul filialei, și am solicitat un împrumut de suma de 60.000 de euro și au cerut pentru acreditările pe care le-am depus și după ce mi-au terminat verificarea detaliilor, împrumutul a fost aprobat pentru mine și am crezut că este o glumă și poate că este unul dintre acele acte frauduloase care m-au făcut să pierd bani, dar am fost uimit când Mi-am luat împrumutul în mai puțin de 24 de ore pentru o dobândă scăzută de 2% fără garanții. Sunt foarte fericit că DUMNEZEU a folosit prietenul meu care ia contactat și mi-a prezentat-o ​​și pentru că am fost salvat de la a-mi lua afacerea în aer și a lichidat și astăzi afacerea mea zboară în indoneziană și nimeni nu va spune că nu știți despre compania mea de modă.

    Așadar, sfătuiesc toți oamenii care trăiesc în România și în alte țări care au nevoie de împrumuturi pentru un scop sau celălalt pentru a vă contacta
    Doamna Ana Michael prin e-mail: (anamichaelguarantytrustloans@gmail.com)

    Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: (ramonaenache954@gmail.com)
    0 0
  • Vreau să apreciez pe Carl Logan de la Lucas Loan Împrumut Compania pentru a mă ajuta să cumpăr un împrumut, am împrumutul meu fără stres după acceptarea termenilor și condițiilor de rambursare a companiei. Dacă aveți nevoie de ajutor financiar, contactați-i prin e-mail.

    E-mail: lucasloanlendingcompania@gmail.com
    Ceapp: +1 (857)325-5437
    Site web: http://lucasloanlendingcompania.webs.com/
    0 0
  • Sanela omar
    Acum 9 luni, logodnicul mi-a lăsat o altă fată și mi-a spus că nu mai poate continua relația cu mine din nou, a spus că nu se poate căsători cu mine sau că are de-a face cu mine din nou pentru că nu mă mai iubește. să-l întreabă ce a fost problema, dar el a păstrat destul și a plecat și de câteva luni el nu mi-a sunat sau răspunde la telefonul său cu i-am call.I a fost confuz și nu știu ce să fac până când prietenul meu mi-a spus cum DR IMOSE a ajutat la ajutorarea căsătoriei ei. Am contactat DR IMOSE prin e-mail și mi-a făcut tot ce mi-a spus și 48 de ore mai târziu Derick, logodnica mea, mi-a chemat și am început să mă rog să-l iert și de atunci m-am făcut un jurământ să-i spun cuvântul cum i-am luat pe logodnicul meu ... Sunteți în orice criză de relații sau bolnav și aveți nevoie de vindecare pentru a vindeca orice tip de boală ???? apoi contactați DR IMOSE prin e-mail: imoseolutiontemple@gmail.com. apelați sau ce-l aplicați pe + 1-(619)-830-4690
    0 0
  • Bună ziua spectatorilor, mă numesc Michelle Medina, soțul meu m-a lăsat pentru o altă femeie după un an de căsătorie. Aveam nevoie de el înapoi cu disperare pentru că îl iubeam atât de mult. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În această zi credincioasă în timp ce navigau pe internet, am dat peste o mărturie specială despre DOCTORUL SANGO, așa că am simțit că ar trebui să încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi mi-a făcut o (întoarcere vraja Iubirii) pentru mine. 28 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors la mine plângând și implorând iertarea mea. Astăzi sunt atât de fericit și vreau să recomand acest mare jucător de vrăji oricui are nevoie cu adevărat de o soluție urgentă la relațiile sale rupte în care este specializat 1. aduce înapoi iubitul pierdut 2. câștigă-ți inima iubită 3. ajută singură oameni să găsească parteneri 4. să fie căsătoriți 5. Atracția iubirii 6. Problemele căsătorite și divorțul 7. Porțiunea dragostei 8. Problema rinichilor cu tot felul de boli îl puteți contacta pe WhatsApp cu (+234 8115695953 Sau trimiteți-i un e-mail la: sangospiritual124 @ gmail. com
    0 0
  • Jennifer woodward
    Numele meu este Jennifer Woodward și sunt din Canada. iată scurta mea mărturie despre cum mi-am recuperat dragostea ... După 5 ani de căsătorie, eu și soțul nostru am fost într-o ceartă sau alta până când în cele din urmă m-a părăsit și s-a mutat în California pentru a fi cu o altă femeie. Am simțit că viața mea s-a sfârșit și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea tatăl, am rămas din punct de vedere emoțional foarte mult timp. Am încercat să fiu puternic doar pentru copii, dar nu am putut controla durerile care mă chinuiau inima, inima mea era plină de dureri și dureri pentru că eram cu adevărat îndrăgostit de soțul meu. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și îmi doresc întotdeauna să se întoarcă la mine, eram foarte supărat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor online și am dat peste un site web care îi sugera doctorului OGBOKO. mă poate ajuta să-l readuc pe soțul meu cu experiența și îndrumările sale. Am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și i-am urmat, de asemenea, toate instrucțiunile. 48 de ore mai târziu, soțul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este atât de dor de mine și de copii și a promis că nu mă va mai părăsi nici eu, nici copiii, așa de uimitor !! Așa că așa s-a întors cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o mie și copiilor. Apoi, din acea zi, Căsătoria noastră a fost acum mai puternică decât înainte, mulțumesc dr. OGBOKO. el este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet încât Dr., OGBOKO este un jucător de vrăji real și puternic pe care mă voi ruga mereu să trăiesc mult pentru a-i ajuta copiii în vremea necazurilor, dacă sunteți aici și aveți nevoie de Înapoi sau soțul tău s-a mutat cu o altă femeie, nu mai plânge, contactează acest puternic și autentic jucător de vrăji
    mai jos sunt detaliile sale de contact ...
    E-MAIL: spellcasterogboko@gmail.com
    0 0
  • Cooks Espen
    Cauti sa investesti? împrumut privat? Nu mai căutați pentru că este? sunteți în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Compania de împrumut Cooks Espen oferă împrumuturi pentru companii și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile de 3% dobândă, vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul: (Cooksespen@gmail.com)
    0 0
  • Lydia veronika
    Sunt Lydia Veronika de la Belgum, am solicitat un împrumut suma de 9.000 de euro și a fost aprobată cu Micheal Jose Finance Home după 3 zile de la cererea mea, oricine caută un împrumut legitim, te -aș referi la această companie sunt în faptă recunoscătoare Pentru ajutorul pe care mi l -au oferit. Puteți intra în contact cu el pentru mai multe informații despre: infoMichealfinanceltd@gmail.com sau WhatsApp: +14699724809
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru