Cum să împrumuţi maşina unui prieten fără să-i dai cheile: printr-o aplicaţie de smartphone dezvoltată de Seat

de Daniel Popescu
Luni, 18.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat va îmbunătăţi aplicaţia de smartphone pentru a permite unui proprietar să-i împrumute maşina unui prieten fără să-i dea cheile.

SEAT pregăteşte câteva funcţii interesante pentru aplicaţia sa de smartphone, prin care încearcă să ducă mai departe conceptul keyless promovat din ce în ce mai des în industria auto.

Producătorul spaniol pregăteşte un update pentru aplicaţia Full Link care va include o funcţie ce va permite proprietarului să împrumute maşina unui prieten fără să-i dea cheile. Pentru acest lucru, proprietarul trebuie doar să adauge un contact din agenda în aplicaţie, iar apoi poate seta anumite limitări prin care prietenul poate conduce doar pe o anumită distanţă prestabilită sau cu o anumită limitare de viteză. În plus, proprietarul poate monitoriza în permanenţă în aplicaţie unde este localizată maşina.

Urmareste Automarket
Noile funcţii au obiectivul de a uşura procesul de împrumut al maşini, însă acestea au potenţialul de a deveni atractive şi pentru hackeri, care ar putea astfel să găsească metode inedite de a fura o maşină.
De asemenea, după acest update, aplicaţia va putea să găsească parcări şi chiar să plătească înainte pentru locul de parcare.

Data de lansare a update-ului pentru aplicaţiei nu este încă cunoscută, însă obiectivul este atragerea tinerei generaţii spre modelele mărcii spaniole.

Via Autocar

Comentarii (3)

  • Se gaseste pentru ios sau android de instalat ? E nevoie neaparat sa fie masina Seat ? ms
    1 0
  • "Cum să împrumuţi maşina unui prieten fără să-i dai cheile": scoti tesla-ul din garaj
    2 1
  • Numa' sa nu i-o "imprumuti" unui dusman, fara voia ta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru