Cum să-ți păcălești vecinii: pachetul AMG Body Kit de pe A-Klasse îți oferă un look ultra agresiv pe motorizările normale ale compactei germane

de Mircea Meşter
Joi, 25.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacă nu ai bani de Mercedes A45 AMG, dar vrei ca noul tău A-Klasse să arate gata de circuit, Mercedes are soluția: pachetul de elemente AMG Body Kit se montează pe mașină și-o transformă într-un pseudo-Hot Hatch.

Mărcile premium mizează în ultimii ani pe pachete estetice sportive care îmbunătățesc look-ul modelelor sale fără ca asta să afecteze performanțele sau capacitățile acestora. Este un compromis vizual, dacă vreți, o alternativă mai ieftină pe care cumpărătorii acestor modele o au la dispoziție pentru a pune sare și piper pe un model fără a scoate din buzunar sume exagerate de bani.

Astfel, după ce BMW a "inventat" pachetul M ca opțiune pentru oricare dintre modelele din gama proprie, transformând astfel versiunile de motorizare de bază în mașini care arată agresiv pe stradă, Audi și Mercedes-Benz au intrat și ele în joc prin pachetele S-Line, respectiv AMG. Ei bine, Mercedes face un pas în față și plusează cu un set de accesorii agresive care pot completa la nevoie pachetul AMG deja disponibil. Numele său: AMG Body Kit.

Elementele din pachetul AMG Body Kit au culoarea neagră glossy.

Pachetul de accesorii AMG suplimentare care pot fi comandate pe A-Klasse are un singur rol: transformarea unei mașini deja agresive într-una cu design care amintește de Hot Hatch-uri. Astfel, extensiile de caroserie disponibile din această primăvară la dealerii mărcii germane pot fi recunoscute în general prin faptul că au o culoare neagră glossy și pot îmbunătăți vizual spoilerele, barele și aripile lui A-Klasse.

Pachetul suplimentar de elemente AMG este disponibil exclusiv clienților care au deja pachetul AMG Line montat pe mașină, iar prețul elementelor este destul de piperat: extensiile pentru cele două praguri costă 790 de euro, splitter-ul frontal vine la 470 de euro, anexa de spoiler spate cu difuzor este disponibilă pentru 470 de euro, iar stickerele lateral costă 200 de euro.

Comentarii (3)

  • deceneu
    toba sport pa dacie 1100....
    7 1
  • Un model nou cand scot ? Asta deja e plictisitor de la o vreme idiferent ce ar face la el. E nevoie de o schimbare radicala la A class.
    1 4
  • singuru`care-i pacalit este propitaru`
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru