Cum se măsoară succesul exoticului Centenario Roadster: ”Ne-a ieșit o mașină care l-ar fi impresionat chiar și pe Feruccio Lamborghini”

de Bogdan Mirică
Joi, 25.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Directorul departamentului de dezvoltare Lamborghini a mărturisit că o mașină de succes este cea care ar fi putut să îl impresioneze chiar și pe Feruccio Lamborghini, fondatorul companiei.

Lamborghini Centenario Roadster, mașina de două milioane de euro care și-a găsit deja clienți pentru toate cele 20 de exemplare produse, a uimit fanii și pasionații de mașini exotice. La fel ca și coupe-ul, Centenario Roadster a fost creat pentru a cinsti cei 100 de ani scurși de la nașterea lui Feruccio Lamborghini, fondatorul companiei.

Inginerii companiei italiene și-au dorit să dea naștere unei decapotabile care să-l surprindă pe însuși Feruccio, după cum recunoaște chiar Maurizio Reggiani, directorul departamentului de dezvoltare Lamborghini: ”Job-ul nostru, în viziunea tuturor, este să dăm naștere unei mașini care l-ar surprinde chiar și pe Feruccio Lamborghini. Iar de această dată cred că am reușit”, a declarat Reggiani.

Urmareste Automarket
Tot el a mărturisit că Lamborghini Centenario Roadster și omologul său coupe au servit drept promotori ai unor tehnologii viitoare.
Sistemul de direcție care acționează și roțile din spate, precum și sistemul multimedia proiectat pe un ecran de 11 inch sunt doar câteva dintre noutățile pe care Lamborghini le va folosi pe viitoarele sale modele.

Printre ele și SUV-ul Urus, aflat în plin proces de dezvoltare și gata să se lanseze cel târziu la începutul lui 2018. Despre acesta, Maurizio Reggiani spune că va fi ”100% Lamborghini. Percepția publicului trebuie să fie 100% Lamborghini. Vrem să fie cel mai bun SUV de pe piață. ADN-ul va fi acela al unui Lamborghini: puterea, dinamica, designul, componentele. Toate vor fi Lamborghini.”

Comentarii (1)

  • Un brand care se respecta. Dovada ca VAG face si ceva de calitate si bun pe lumea asta nu numai VW !
    13 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru