Cum vede Bentley luxul: clienții nu mai trebuie să meargă la benzinărie și vor putea conduce orice limuzină a brandului

de Bogdan Mirică
Luni, 16.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful betley a detaliat planurile companiei pentru viitorul apropiat. Pentru a se menține în preferințele clienților cu bani, Bentley va oferi o alimentare cu carburant la domiciliu și posibilitatea de a conduce oricând orice model al mărcii.

Bentley a avut un an 2016 de-a dreptul fantastic, bifând un nou record de vânzări. Chiar și așa, constructorul englez nu se mulțumește cu victoria de moment și promite o reinventare completă în următorul deceniu.

O anunță chiar Wolfgang Durheimer, președintele Bentley, care susține că ”următorii 10 ani vor marca o transformare completă pentru mașinile de lux. Studiile noastre demografice se vor schimba dramatic și vor include tot mai mulți oameni din categoria millenials, oameni de afaceri din zonele economice în creștere și membri ai generației C, adică cea conectată, în care atitudinea și nu vârsta este o caracteristică dominană”.

Tot Durheimer anticipează o atitudine complet diferită asupra posesiei bunurilor de lux. Asta pentru că în viitor serviciile oferite de un asistent personal și cluburile dedicate unei anumite mărci vor face diferența.

În prezent, Bentley testează o modalitate prin care va elimina drumurile clienților săi la benzinărie. În colaborare cu Filld, o companie care oferă livrarea carburantului la domiciliu printr-o simplă aplicație de mobil, Bentley vrea să își dezobișnuiască clienții de mersul la benzinărie.

Următorii 10 ani vor marca o transformare completă pentru mașinile de lux.

Studiile noastre demografice se vor schimba dramatic.

Wolfgang Durheimer
președinte Bentley
Poate părea un lucru mărunt, însă dacă ne gândim la cât consumă modelele Bentley și la ce autonomie au unele dintre ele, desele drumuri la benzinărie pot părea un calvar pentru un client prea ocupat. Prin urmare, Bentley vrea să ajute acești clienți să uite de necesitatea de a merge la o stație de alimentare. Programul pilot început acum trei luni de Bentley și Filld ar urma să fie extins pentru a permite accesul unui număr cât mai mare de clienți ai brandului de lux.

Președintele Bentley a vorbit și despre tendința publicului de a prioritiza tradiția și modul în care sunt create anumite componente. Spre exemplu povestea din spatele lemnului, a sticlei. Tocmai de aceea englezii vor încerca să combine aceste elemente și materiale clasice cu noul val tehnologic.

Un exemplu concret este instalarea unor ecrane transparente cu tehnologie OLED peste lemnul atent lucrat de artizanii săi. Lemn care poate fi găsit de obicei pe portiere sau pe planșa de bord. Acest ecran OLED le-ar oferi clienților acces la climatizare, la controlarea scaunelor și a sistemului audio.

Urmareste Automarket
Privind în viitor, Durheimer a susținut că potențialii clienți nu-și vor mai dori să dețină o singură mașină a brandului.
Vor dori să aibă acces la toate, iar acest lucru va fi posibil prin crearea unor cluburi dedicate mărcii. O inițiativă asemănătoare a fost consemnată de Cadillac în New York. Pentru 1500 de dolari pe lună, clienții pot conduce până la 18 mașini diferite pe an.

via motor1

Comentarii (30)

  • trist... ce lux la unii... si ce saracie lucie la altii...
    8 6
  • "Șeful betley " :-p adica Wolfgang Dürheimer (cu "Umlaut" deci) pare perfect orientat pe directia inlocuirea valetilor / slugilor "creatorilor inventivi de plus-valoare" :-) printr-o slugarire doar aparent noua, fiindca una corporatista.
    ...Si probabil mai scumpa decit cele "domestice" - stiti doar vorba kapitalizmului fara frontiere: "There's no free lunch ever".
    13 1
  • Erata: "pe directia inlocuirii", evident.
    Recunoscind deci ca "errare humanum est", nu-mi pot reprima o [noua] senzatie de greatza vazind noile abureli perverse cu care Sistemul = Establishment-ul incearca - si chiar reuseste deseori - sa convinga majoritatea "calaritilor" saraci ca minoritatea "calaritorilor" are motive solide sa-i faca sa transpire singe pentru ei si Bentley-urile lor.

    ...Doar EI-rapacii sint "millenials" si au "the right attitude", nu-i asa? :-(
    13 0
  • @Edik
    De ce e trist ? Vinovati sunt cei saraci ca nu se ridica si ei cumva...cei cu bani e normal sa evolueze si mai mult !
    14 13
  • @Scorpionul.negru
    Ridica-te tu atunci cand esti un amarat de la tara, cu hainele murdare. Sau cand esti un om fara casa, sau chiar unul care a lucrat 20 ani intr-o fabrica, intr-un magazin, intr-o firma de salubrizare.
    Capitalismul si democratia sunt facute pentru bogati. Lor li se pare ca saracii isi merita soarta pentru ca nu-i duce capul. Poate ca nu-i duce, dar moral si etic ar fi ca toti sa fie ajutati. Ajutati pe bune, nu cu firimituri, nu cu ideea ca Bentley-ul meu ajuta mii de oameni din lantul de productie.
    Bogatii au impresia falsa ca fac destul, iar sistemul le incurajeaza atitudinea, mandria.

    E un sistem bazat pe alimetarea trufiei.
    9 6
  • @Tibi
    Ti se pare. Capitalismul e facut pt toti oamenii ! E drept ca pt. cei care au cat de cat ceva in cap. 99% din miliardarii de azi au fost saraci lipiti si au pornit din ghetouri la inceputul capitalismului. Asa ca saracii nu au scuza !
    12 9
  • Scorpionule, ce stii tu despre capitalism? Unde traiesti?In capitalism ,cumva? Toticare nu sunt de acord cu tine, sunt rupti in cur de foame si traiesc in cociobe fara internet? Vrei sau nu vrei, trebuie sa accepti un lucru: esti beizadeaua lui mamuca si babacu. As vrea sa mi te inchipui cand o sa ti se darame castelul de carti. A! dar tu ai traiul asigurat pentru 0 mie de ani,nu? Si hitler planuia la fel! Nu as vrea sa fiu in locul tau. Sa te bati cu pumnii in piept (cababacii au roaba de bani) intr-o tara in care saracia face legea? Get a life, man!
    4 11
  • @Kotegaeshi
    Ai vrea tu sa fi fost in locul meu. Dar nu ai cum sa fi in locul meu.....tu nu ai avut noroc in viata. Te-ai nascut sarac cum am spus mai sus nu e vina nimanui ca se naste asa, dar e numai si numai vina ta ca ai ramas la acelasi nivel. Faptul ca ai plecat in strainatate si nu ai realizat mare lucru e o dovada ca inteligenta ta tinde spre 0.
    11 4
  • ps. nu zic sa fi plecat si sa ajungi un George T. Haber daca ai auzit de el....dar macar 1% din ce a facut acel om care si-a luat adio de la Romania si si-a pus capul la contributie.
    11 4
  • Bah, copil de tzatza. Tu nu ma cunosti absolut de loc. Am plecat in strainatate din cauza unora ca tine. Nu stii cum m-am nascut, nu stii absolut nimic. despre inteligentza mea. Nu vreau sa fiu in locul tau .Nu are rost. Sa ai 26 de ani si sa-ti pierzi tot timpul liber pe automarket, spune totul despre tine. Din cate ai tu la dispozitie, cat la suta este realizat de tine?Serios, ai facut vreun banut? Tu , personal? Tu , care ai ramas in Romania , pui dovlecul la contributie? A auzit cineva de tine? De pu(l)isorul lui mamuca si babacul de valcea? Eu zic sa continui in felul asta, pentru ca asa nu sunt sanse sa mai apara un norocos bogat ca tine. Parerea mea este ,ca tu ai in curtea casei din patrimoniu natzional,un tuci plin cu boasca, din care mananci cu polonicul zi, zilnic. Asta este cu adevarat noroc. Semne bune , anul are!
    4 10
  • @Kotegaeshi
    Daca eu imi pierd tot timpul pe AM la varsta mea tu ce faci la varsta ta ? Nu cumva acelasi lucru ? AAA esti pensionar acum si nu ai ce face. Am inteles ! Si nu imi pierd tot timpul....intru pe tel din cand in cand sa vad ce mai comenteaza niste neica nimeni ca tine ! Spui ca ai plecat din tara din cauza unora ca mine ? Si care e cauza ca nu inteleg ....
    10 4
  • Mai incearca! Deocamdata e greu, dar daca mai cresti un pic....Intr-un final o sa intelegi. Apropos, stii tu, dar stii tu, care este varsta mea? Deci te intereseaza ce comenteaza un neica nimeni, ca mine. Nu ma mira de loc treaba asta. Daca esti plictisit si sictirit de traiul tau de printisor, trebuie sa faci si altceva. Un sfat: incearca sa pui dovleacul la contributie si nu mai intra pe tel. Fa ceva util. Nu mai fura oxigen, gandindu-te ce imperiu ti-au construit hodorogii tai. N-o sa tina 100 de ani. Nici macar 10 ani. Are grija Tzutzu lu tatutzu. Mafiotzi si beizadele! He, he,he,.....Cand o sa iasaSoarele, du-te si tu afara si vezi ce fel de umbra faci. Sa nu fii socat, cand o sa constati ca este degeaba! Ce tare ma oftic ca nu sunt in locul tau....N-am si eu un Breitling.....Ce noroc au unii!
    4 10
  • @Kotegaeshi
    Si cam ce ai vrea mataluta sa fac ? Sa ma angajez sclavete la salubrizare sau saormerie ? Sa ma bag jurist la anumite firme si sa stau peste 12 ore sa imi tocesc nervii cu problemele lor ? De ce as face asta cand nu am nevoie de bani ?
    10 2
  • ps. Sau doar de dragul de a fi solidar cu ceilalti neavand nici un beneficiu in acest sens nu are rost !
    10 2
  • Atunci , stai doar pe curul tau, loaza ce esti! Ai auzit de paraziti? Bah, nu sunt cu mult mai in varsta decat tine. Dar anii trec, iar tu imbatranesti degeaba. Nivelul tau incepe de la salubrizare sau de la kebab? Jurist? He, he,he.......O singura concluzie se poate trage de aici : puturosii si nepriceputii sunt din ce in ce mai multi. Daca ar trebui sa-ti asiguri traiul din munca ta, nu te vad bine. Sa vorbim de un trai decent? Nu esti in stare de nimic. Stii bancul ala, cand un politist a oprit o beizadea care conducea ca la tac-su pe mosie? Smecherul sulii, deschide geamul, cu mare scarba, si-l intreaba pe politist : beeei, tu stii cine este taica-meu? Stii ce i-a raspuns polistul? " Nu stiu. Intreab-o pe maica-ta."
    Uita-tein oglinda si incearca sa faci o asimilare.
    Traiasca gratierea!
    3 9
  • @Kotegaeshi
    Vb si tu sa nu adormi....stii cum e vorba aia ? Cainii latra ursul merge !
    7 2
  • Da. Ai mei au....dar nu uita ca suntem o familie. Si se considera in mod egal ale tuturor bunurile. Nu mai zic ca totul o sa imi ramana mie.
    Este ceea ce ai scris tu. Foarte interesant! Exprimarea nu este prea coerenta, dar te-am inteles, si sunt ingrijorat. Ce ai de gand cu babacii, daca totul o sa-ti ramana tie? Sper sa nu vad si sa aud pe la "stirile pro tv" despre tragedia din judetul Valcea. Parinti disparuti in accident tragic. Tanarul mostenitor,a celei mai mari averi bla,bla,bla.... A chicat o pearja in glod! Frunza verde de cucuta! Sa nu cumva sa le faci un ceai.ai inteles, Pinocchio?
    1 7
  • @Kotegaeshi
    Din moment ce pozele sunt ale mele adica pe user-ul scorpionul negru si aici si pe 4tuning ce mai vrei mai invidiotas ? AAA ti-a scapat asta ? Hai zat de aici ca puti a prost de la distanta ! Poze cu ceasul si numele tau pe biletel e logic ca nu as avea cum sa fac rost daca nu ar fi al meu. Deci.... dar refuzi categoric ca iti e frica sa nu iti plesneasca inima de la socul pe care l-ai avea ! Vezi ca iti moare fitu de foame lasa comentariile si mars la munca de jos ca acolo iti e locul !
    7 0
  • ps. daca nici asa nu crezi, cand treci pe la Valcea ti minte casa din imaginile cu masini si te astept pe la mine.....suni la poarta si o sa iti deschid. Te prezinti si voi iesi. Nu te astepta sa te primesc....doar o sa iti confirm fata in fata ca acolo stau si totul a fost real !
    8 0
  • Bullshit, Pinocchio. Oricine poate pune photos cu masini, garaje, ceasuri si biletzele. Sa inteleg ca esti si portar, pe langa secretara si fata-n casa? Ce as cauta eu intr-un amarat orasel din provincie? Valcea? yak! Nu mai minciuni atata!
    1 8
  • @@Kotegaeshi
    Aici ti-ai dat arama pe fata. Ai dovedit ca nu esti decat un frustrat si complexat care se minte singur si refuza realitatea. E evident ca garajul pus aici e al meu ca nu avem de unde sa fac rost de atatea poze din acelasi loc daca nu erau facute de mine si ceasul pe care ti l-as fi pozat cu biletel e evident ca nu putea fi al altcuiva si tu refuzi realitate. Deci... mustesti a invidie !
    Valcea arata mai bine si e mult peste Bucuresti unde stai tu probabil in garsoniera confort 3. Ai vrea tu sa stai la VL in vila de patrimoniu ca mine dar de....nu ai avut noroc in viata.
    6 0
  • Bah ochiosule! Esti un mincinos! End of story. Ala nu e garajul tau! Nu ai cum sa demonstrezi! Chiar daca ai aproape de 25 de ani, inca mai ai de copilarit! Ai scapat de cosurile de pe fata? Tot ce spui este ca tu esti cea mai mare loaza norocoasa, iar restul sunt invidiosi pe tine.Nu te cunosc, nu te-am vazut niciodata. Pentru mine esti un mare nimeni .Sa fiu invidios pe tine? Trebuie ca esti rau de tot cu capul, de poti sa crezi asa ceva.
    0 4
  • @Kotegaeshi
    In mintea ta bolnava nu e garajul meu. Toti de aici si-au dat seama ca e al meu pe bune numai tu o ti langa ca nu ! Besi de aici ca puti a invidie.
    3 0
  • Eu am facut dovada ca e al meu...tu nu poti sa contesti asta. Asta e...
    4 1
  • Titi de aici si-au dat seama ca tu , ce? E garajul tau? Cine altcineva spune treaba asta? Nu sunt invidios pe niste gunoaie ca tine.Chiar iti plang de mila. Esti un mare handicapat social. Esti nimeni,bah. Nobody!
    Invita-i pe cei de la @automarket ca sa-ti vada garajul parintilor, iar daca ei vor publica povestea ta(adica a lui Pulisor de Valcea) atunci te voi crede.Pana atunci : whatever, Pinocchio! Capisci?
    1 4
  • @Kotegaeshi
    Nu are rost sa conving un neica nimeni ca tine. Putin imi pasa ce crede un vierme parapadit ca tine, un sclav care nu are dupa ce bea apa si crede ca toti ceilalti care dovedesc ca au mai mult, HOP si el ca nu e real ! Nu faci decat sa iti dovedesti caracterul infect de care dai dovada si invidia care te roade pe zi ce trece. Nu cred ca apuci pastele anul asta in conditiile astea. Mai bine...si asa cred ca si ai tai vor sa scape de o pacoste ca tine !
    5 1
  • Bah, tu nu poti sa dovedesti nimic. E limpede rau de tot. As vrea sa vad macar o singura persoana care sa zica" da, scorpionul nu-i pinochio. Tot ce spune este adevarat. Il cunosc personal si nu minte" Dar pana atunci, da marunt din glezne. Ti-am mai spus, cheama-i pe cei de la automarket. Ei pot confirma cu adevarat ce spui talica. E logic si inteligent.Nu te umfla in pene ca un curcan, ca s-ar putea sa explodezi, si nu-ti mai ramane nimic. Nu te cunosc, asa ca nu am de ce sa te invidiez. Un singur lucru stiu: minti de inghetza apele. BTW, mamica o sa-ti vopseasca outzele de Pasti? Jalnic! Hai ca te las acum, agarici. Du-te si cauta pe cineva sa confirme. Daca il platesti.....
    0 4
  • @Kotegaeshi
    Te-am umilit de ti-au iesit peri abli. Esti un jeg in fata tuturor pana si a familiei tale. O javra de om care nu stie altceva decat sa refuze realitatea.
    4 0
  • albi scz.
    3 0
  • Boanghina, nu ai umilit pe nimeni. Nu poti. Impotentule de valcea. Realitatea? Care realitate? realitatea ta , tampita ca tine? Mata si tac-tu au peri albi . Tu esti vinovatul. Asa ,ca fapt divers: tu depui ceva efort cand respiri? Bah, cand ajungi sa te lauzi cu ce au parintii....Si sa ai 27 de ani, fara munca, iar prietenii sa-ti spuna ca esti o capusa imputita....Yep, te scalzi alaturi de porcii familionului de valcea. Fraiere, o las balta acum. Mii de scuze.Cu flegmele de rigoare. Adisor de la valcea. Cine e Adi de la valcea? Ne poti spune? Scabrosule! Am vazut ca te votezi singur. Ca si mafiotul! Sigur ca nu sunteti inruditi? Eu cred ca trebuie ca sunteti! Oare ce se va intampla , daca babacii tai vor afla ca tie iti va ramane ce-i al lor? Eu nu te-as mai lasa sa te chinui> Bulangiule!
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru