Curieri, vi se pregătește ceva! Un nou concept Mercedes se joacă cu imaginația noastră

de Bogdan Mirică
Luni, 26.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes aprinde imaginația fanilor cu un nou concept, anticipat deja de un teaser. Prototipul va fi dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, la finalul acestei luni.

Salonul Auto de la Tokyo este unul extrem de important chiar și pentru constructorii europeni. Mercedes și-a făcut temele pentru cel mai important eveniment auto asiatic al sfârșitului de an și anunță deja lansarea unui concept, prin intermediul unui teaser misterios.

Deși, probabil, unii dintre voi se așteptau la un exercițiu de design sportiv, Mercedes ar putea să vă dezamăgească, având în vedere că prototipul este un minivan, adică un vehicul utilitar.

Noutatea absolută este faptul că ceea ce vom vedea va fi un produs ”luxos, pregresiv și autonom”. Asta înseamnă că Mercedes va folosi sistemele sale de asistență pentru a se apropia și mai mult de ideea de mașină autonomă, de această dată în segmentul utilitarelor.

Conceptul va fi luxos, progresiv și autonom.

Mercedes
Designul preliminar, dezvăluit de un teaser, anunță o deschidere dublă pentru ușile culisante, un parbriz care se prelungește și în părțile laterale ale conceptului și blocuri optice alungite.
Nu lipsesc jante de dimensiuni generoase, ascunse sub bosaje supradimensionate.

Ecartamentul scurt favorizează un ampatament mărit și, implicit, un interior spațios în care se vor regăsi mai multe ecrane digitale. Propulsia conceptului utlitar va fi asigurată de un motor electric și un pachet de baterii litiu-ion, ascunse sub podea.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru