Cursa Campionilor – versiunea italiana

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 27.04.2006
Succesul ineditei competitii intre starurile motorsportului a facut ca italienii sa gandeasca si sa organizeze o versiune proprie. Iar numele invitatilor sunt cel putin la fel de sonore cu cele ale pilotilor prezenti in Franta.

Fanii Cursei Campionilor au un nou motiv de bucurie. Evenimentul organizat anual pe Stade de France din Paris a facut un pui. Acesta se numeste La Sfida dei Campioni si va avea loc pe Stadionul Olimpico din Roma in 21 mai.

Desi initial isi confirmasera participarea Fernando Alonso si Valentino Rossi, cele doua staruri nu isi vor face aparitia la Roma, din cauza programului incarcat. Cursa de la Roma nu va fi lipsita insa de vedete ale motorsportului mondial. Max Biaggi, Felippe Massa, Giancarlo Fisichella, Vitantonio Liuzzi, David Coulthard, Christian Klien, Colin McRae, sau Tomi Makkinen se vor afla printre invitatii galei din capitala Italiei.

Regulamentul este asemanator cu cel al francezilor: pe o pista de 945 de metri lungime si lata de sase metri, cei 12 participanti se vor intrece, doi cate doi, ajutati de modele care au facut cariera in motorsport: Maserati GT, Porsche GT3, Megane Trophy si Subaru Impreza STI.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru