Dacia a inceput exportul lui Duster

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 25.03.2010
Dealerii Dacia din strainatate au inceput sa adune stocuri Duster pentru a face fata cererii din momentul lansarii.

Dacia a inceput sa trimita stocuri de exemplare Duster catre dealerii externi pentru ca acestia sa faca fata primelor cereri pentru noul SUV romanesc. Conform Ziarului Financiar, Dacia trimite in afara intre 150 si 300 de masini in fiecare zi, o buna parte dintre acestea fiind reprezentate de exemplare Duster. In plus, pentru a pregati lansarea interna, fiecare dealer Dacia va dispune de cel putin o masina care va fi scoasa in fata pentru teste.

"Expeditiile se fac acum doar pentru export. Sunt expediate in combinatie cu alte modele, zilnic fiind trimise in afara intre 150 si 300 de masini", afirma reprezentantii Dacia, citati de ZF.

Dacia dispune in acest moment de peste 1600 de puncte de vanzare in intreaga Europa, acestea fiind reprezentate de zone cu branding Dacia realizate in cadrul showroom-urilor Renault. In Franta, una dintre cele mai mari piete pentru Dacia, producatporul de la Mioveni beneficiaza insa de 100 de dealeri independenti, unul dintre acestia construind un showroom pe Coasta de Azur, intr-o zona selecta.

Productia modelului Duster se ridica astazi la 250 de unitati pe zi, aceasta cifra reprezentand 20% din productia totala a uzinei de la Mioveni. In plus, pentru a face fata valului de cereri din momentul lansarii, uzina argeseana a chemat muncitorii la lucru si in doua din cele patru sambete ale lunii.

via | ZF

Comentarii (14)

  • Dacia construieste 250 de masini pe zi si exporta 300 pe zi ??
    2 33
  • daca nu sti nu mai trancani
    dacia produce peste 400 de masini pe zi .daster restu sunt logan sandero ....ce ai zis tu e minim pe un schimb x3 schimburi ....calculeaza si tu
    25 0
  • COCALARU SEF
    Pt: lexion
    Da mai baiatule! Fabricatia este una (formare de stocuri) si livrarea este altceva (iei masinile din stocuri, le urci in trailere si le trimiti!). Daca ai citi ziarul Financiar (daca poti citi un ziar...) ai intelege mai bine.
    Oricum, stirile din "Automarket" sunt cam saracioase si nu prea ating subiecte tehnice, ceea ce ma face sa cred ca baietii de la acest "site" sunt mai mult pasionati de afacerea cu "Automarket" decat cu tehnica auto. Astept sa fiu contrazis. Cu argumente tehnice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    23 2
  • as21ro
    corect
    "Productia modelului Duster se ridica astazi la 250 de unitati pe zi, aceasta cifra reprezentand 20% din productia totala a uzinei..." daca 250 unitati Duster / zi = 20% din productia zilnica de automobile Dacia, cate Auto produce fabrica de la Mioveni zilnic? nu cumva 1250 / total?
    @antonny @lexion : "dacia produce peste 400 de masini pe zi .daster restu sunt logan sandero .." serios? "Sunt expediate in combinatie cu alte modele, zilnic fiind trimise in afara intre 150 si 300 de masini"
    sper ca n-am suparat pe nimeni, am vrut doar sa corectez... ;)
    @ Automarket: sunt expediate nu "Sunte expediate"...
    9 2
  • da..
    Cineva zicea ca ne intoxicati cu tot felul de stiri zilnic despre Duster .. si avea dreptate, nici nu am vazut-o/condus-o si deja sunt plictisit de ea
    4 25
  • @ toxic
    Pe noi MAJORITATEA ne intereseaza de Duster. Daca ai alergie la produsele Dacia, nu mai intra pe stire. E foarte simplu! Tu nu esti in pozitia sa impui nimic !
    25 1
  • bingoboy
    cauta...
    @toxic. pentru tine vezi ca este o rubrica cu anunturi de SH din jermanica frecate, uzate poate chiar busite si "aranjate" numai bune de adus in romania si de pus manele ca doar au un "sitem cool" de boxe.

    pe noi lasa-ne cu "amarata" de dacia ca atat ne putem permite.

    hai pa.
    10 1
  • Corleone
    Afara din tara !
    O sa avem parte de multe dintr-astea pe strazile noastre... n-avem ce sa facem. Pe unii o sa ne doara ochii. Nu va suparati pe noi. O sa mergem cu ochii inchisi.

    Si acum pe bune: Mult succes la export! E deja un succes. Felicitari Renault!
    0 6
  • @Corleone
    Masina asta a atras un val de simpatie la Geneva din partea vizitatorilor si a presei internationale. Doar orb sa fii sa nu observi astea. Designul e subiectiv, dar masina place. E o masina atractiva. Sa nu admiti parerile generale inseamna incuiat rau de tot.
    4 0
  • Corleone
    @Corleone pentru o cauza pierduta
    Frumusetea e in ochiul privitorului! (Iar o alta parere subiectiva: simpatia cred ca vine mai de graba din pret)
    0 4
  • Duster
    Aspect masina offroad
    O masina facuta pentru aratura, fie ea crossover, SUV sau offroader, trebuie sa fie doar putin mai frumoasa ca un tractor.
    In atentia ghertoilor, O astfel de masina intereseaza pentru comportamentul pe teren si nu pentru cate cromuri are pe ea, sau cat de tare se aude sistemul audio.
    1 0
  • dacia duster nou nouta ruginita expusa in showroom.
    http://www.daciaforum.in.rs/index.php?topic=870.msg16380#msg16380

    Mai comenti dragi patrioti de cazanu; asta infect.
    0 3
  • Corleone
    @cs
    Ohoo...cs... tocmai pe subiectul "stuck" iti permiti sa comentezi??

    http://www.automarket.ro/stiri/video-dacia-duster-se-pregateste-in-nisip-pentru-raliul-gazelelor-29053.html

    Stai sa-si ia prostimea Duster sa vezi ce se mai umple youtube-ul cu filmulete de genul asta...

    Ciocu mic. Orice SUV fara LSD face la fel.
    0 2
  • Mickey
    duster
    @Corleone
    De acord cu ultima afirmatie dar fii atent "nu ORICE suv la pretul asta face la fel" ;)
    Toate cele bune. Dacia rules!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru