Dacia a produs un milion de exemplare Duster la uzina din Mioveni. Mașina a ajuns la un client român

de Bogdan Mirică
Joi, 15.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a sărbătorit producerea exemplarului Duster cu numărul un milion. Mașina a ajuns la un client român, care și-a dorit mașina în versiunea 1.6 benzină, cu 4x4.

Nimeni nu a crezut că Dacia va reuși să dea naștere unui nou produs popular, după succesul obținut cu Logan și Sandero. Cu toate acestea, Duster s-a dovedit a fi un pariu câștigător, lansat la timp pentru a beneficia de noul val de clienți sosiți în segmentul SUV-urilor.

Inspirația românilor culege acum roadele. Dacia a sărbătorit producția a un milion de exemplare Duster la uzina sa din Mioveni. O adevărată performanță pentru o fabrică românească.

Exemplarul cu numărul un milion a ajuns la Dumitru Jianu, noul său proprietar. Acesta a comandat mașina în versiunea pe benzină de 1.6 litri și 114, cu tracțiune integrală, vopsit în culoarea verde Altai. Cheia i-a fost înmânată de Hakim Boutehra, directorul general Renault Commercial Roumanie.

Esential 6300 de unități Duster s-au vândut în România în 11 luni.
În prezent, vânzările lui Duster merg foarte bine pe piețele din Europa Occidentală, cum ar fi Germania, Franța, Elveția și Marea Britanie.

Chiar și pe piața din România, Duster se vinde foarte bine. În primele 11 luni ale anului 2016, aproape 6300 de unități Duster au fost livrate clienților români, ceea ce plasează SUV-ul Dacia pe locul al doilea în clasamentul celor mai vândute modele din România.

Comentarii (2)

  • Dumitru
    Bine spus: inspiratia romanilor isi arata roadele.
    Am vazut masina asta in Elvetia si in Austria.
    Chiar ii sta bine... Iar proprietarilor nu parea sa le fie rusine sa se afiseze intr-o Dacie.
    10 0
  • Mi-aduc aminte de reclama aceea din anii '90 ... Ceva de genul "Dacia, pe drumul cel bum"! Cred ca cei care au lansat sloganul respectiv nici nu s-au gandit vreodata cat de premonitoriu avea sa devina acesta!

    Nu pot sa nu remarc nici cat de exponentiale pentru clientul de Dacia sunt imaginile cu norocusul client si cu familia acestuia! Oameni normalI, fara fite, care-si doresc o masina fiabila care sa-i transporte din punctul A in punctul B!

    Felicitari Dle Jianu si Felicitari Dacia! Da! Sunteti pe drumul cel bun!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru