Dacia aduce la Geneva un concept bazat pe Sandero. Sa fie viitorul SUV?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 03.02.2009
Salonul Auto de la Geneva, care incepe in martie, va aduce un concept la standul Dacia. Acesta este inca invaluit in mister.

Intreaga suflare auto romaneasca asteapta Salonul Auto de la Geneva pentru a vedea ce pregateste Dacia in viitor. Daca multe voci sustin ca producatorul roman va aduce o versiune de pre-productie a SUV-ului compact pe care il pregateste, unele surse din industria auto spun ca principala noutate va fi un concept derivat din Sandero.

Nu se cunoaste inca natura acestui concept, Dacia limitand, ca de obicei, toate informatiile legate de acesta. Foarte probabil, conceptul promis va topi toate zvonurile intr-unul singur, fiind o evolutie spre SUV-crossover a lui Sandero. O prima idee legata de ceea ce se poate produce pe "spatele" hatchback-ului Dacia este reprezentata de prototipul Sand'Up, pe care Renault l-a prezentat sub sigla proprie in cadrul Salonului Auto de la Sao Paolo.

 

 

Comentarii (22)

  • da da
    super.. va fi masina anului worldwide
    0 0
  • mircea
    @bixi
    Atunci cand suntem cu totii civilizati, normalitatea functioneaza. Minune!
    0 0
  • Cocaine
    sand'up
    conceptul se numeste dacia sand'up...am mai auzit de el
    0 0
  • SUNTETI PENIBILI
    referitor la comentariile OFF-TOPIC, nu pot spune decat un singur lucru: SUNTETI PENIBILI !!!!!!
    - despre DACIA pot spune ca astept cu nerabdare s-a vad ce anume vor scoate pe piata,la ce pret,cum va arata ...etc., este un subiect care merita urmarit.
    0 0
  • Minunea
    Fratilor, e un articol despre Dacia si inca nu am vazut comentarii denigratoare la adresa ei... lighean, sicriu, dric, dulap... metaforele clasice... ce sa intampla??? ati obosit?
    0 0
  • dacia
    nu poti comenta ceva ce nu a aparut ptr. kico
    0 0
  • sa vedem
    Nu cred ca va avea xenoane :)) tot dacie o fii . Nu face renault cv mai frumos si cu dotari de koleos(care e un jaf arata ca pixu)
    0 0
  • Dacia Sport
    De ce nu incearca Renault-Dacia sa faca si o masina Sport cu cel putin vreo 200 de cai putere , asa putin mai exotica .. suedezii sunt foarte creativi , nordici fac tot felu de concepte de supercaruri .Ar trebui incercat asa ceva si la noi.Nu vreau sa ii aud pe uni cu raseste si asa mai departe . Ar merita si Dacia acest lucru , sau cine stie , auziti cum ar suna : Dacia Logan RS .. meserie frate:)
    0 0
  • Despre DACIA
    Fratilooor, si acum ma adresez celor de la Colibasi care-si plang de mila ca nu se mai vinde dacia, puneti nene mana si faceti masini nu cazane cu 4 roti. Siguranta de ca--at, ambient la interior de anii 90-95, tinuta de drum jeg, servisare costisitoare, imagine de ansamblu = masina pt tarani si tigani prosti
    0 0
  • BATAIE DE JOC
    nu face-ti imprudente ca patiti la fel ca noi(CARE AU CONTRACTE LA DACIA) AUZI... 4 TAXE DE SOMATIE INTR-O LUNA.. ADICA 7 MILIOANE... SA VINA PROTECTIA CONSUMATORULUI PE EI .. ITI DA SA CITESTI CONTRACTUL DUPA CE PLATESTI IN AVANS 100 SI CEVA DE MILIOANE ...DESCHIDE-TI OCHII OAMENI BUNI...
    0 0
  • @kico
    ...acum esti multumit? ...."masina pt tarani si tigani prosti "...asta e e concluzia dupa un "studiu de piata" al celei mai cunoscute companii din domeniu, sic!. Probabil ca acest crossover va fi un balon de aer pentru cei de la Dacia. Loganul pierde teren, Sandero nu a stralucit iar asteparile pentru pick-up au fost prea mari piata neraspunzand prea bine.
    0 0
  • Sao Paulo - e corect
    Pe Wikipedia - orasul vostru se scrie Paulo cu "u"
    São Paulo is the largest city in Brazil
    0 0
  • São Paulo
    Mirciulica pune mana si corecteaza, se scrie São Paulo si nu Sao Paolo, cum scriu elevii in referatele de pe net :P.
    0 0
  • mircea
    @gogo
    Atunci cand vei invata sa vorbesti civilizat cu oameni pe care nu ii cunosti pe o tarla care nu iti apartine, o sa ai sanse aici.

    Pana una-alta, nu stiu daca ai vazut diacritice pe Automarket.ro. Stirea te-a interesat? Ai ceva de spus la subiect?
    0 0
  • ce concept....aceeasi senzatie in alte haine mai "titanium-like"....ce conteaza ca arata nu stiu cum daca tot in aceeasi bucata de plastic indoit te urci. Asta este parerea mea despre tentativele dacia....mai au mult pana sa scoata o masina decenta.asta este nu se poate.de ce nu o lasa balta francezii cu dacia lor cu tot...?vb aceea: "poate copiii nostri".:))
    0 0
  • Mircea Mester
    Am vorbit prieteneste si mi-am permis sa va tutuiesc - ca sa zic asa- pentru ca va citesc de multa vreme.

    Important este ca n-ai observat diferenta - nu era vorba de diacritice, ci de existenta unui U in Paolo.

    Crede-ma pe cuvant se scrie "Paulo" - am fost acolo, stiu ce vorbesc!
    0 0
  • O de la SanderO
    toate masinile sunt "tabla indoita" o tabla care face aceeasi treaba sa te duca de la A la B dar una costa 10.000 si una de 10 ori mai mult. Dar tot romanu' cu buzunaru spart se considera domn si cu pretentii pe masura.
    0 0
  • Laq obiect...
    Sunt amuzanti copiii care critica pe autorii articolelor, dar ei abia au invatat sa scrie. Si care critica Dacia, dar ei nu au bani nici de abonament RATB...
    Continuarea nu e pentru ei, ca oricum nu ar intelege despre ce e vorba.
    Deci, daca e concept, probabil va fi Sand'Up. Daca e SUV, va fi aproape sigur Sandero Stepway (care se vinde deja in Brazilia sub sigla Renault). Apropo, se vinde foarte bine, chiar daca e in jurul a 14000EUR (echivalent); acolo se face doar in versiunea 4x2, ca asta cere piata de acolo, dar oficialii Renault au promis ca versiunea pentru Europa (si care va fi cel mai probabil Dacia) va fi si 4x4. In plus, umbla zvonul ca va intra in fabricatie din 2010.
    Va fi o concurenta interesanta, Sedici/SX4 vs Stepway vs Qasqai vs (poate) Crosspolo samd., cu atat mai mult cu cat analistii prevad migrarea conceptului SUV catre Crossover - mai mici, mai compacte, mai economice.
    0 0
  • tot masina de europa est
    Pt mine Dacia este o masina care se va vinde doar in Europa de est si Ameriaca latina,sau tari africane.Atit pot.Iar baieti de la Renault nu ar scoate ceva sa depaseasca masina mama din Franta.Ce dracu fiti seriosi.Sa vedem si alta gogorita ca si masina de 5000 euro mult trimbitata.
    0 0
  • LEO-IASI
    CINE FACE NU PREA VORBESTE
    TARE DE TOT, DOAR ATAT PUTETI, CREDEAM CA SUNTETI MAI ACIZI, SMENARII DE LA DACIA MACAR FAC CEVA " CAVOUL MERGATOR" DAR VOI.... VOI DATI DIN LEOARBA TOATA ZIUA CAND "ELITA TARII" VOTEAZA LEGI SI TESTEAZA PE NOI TOATE IDIOTENIILE PAMANTULUI, MAI NOU LEGEA PRIN CARE AU POSIBILITATEA SA-TI VADA SI MICILE ESCAPADE CARE LE FACI PE NET , ADICA COBAI SUB OBSERVATIE , ASA CA HAI SA NE REORIENTAM PRIVIRILE SPRE VIATA NOASTRA SI VIATA COPIILOR NOSTRI CA NU STIM SA TRAGEM NICI O BA**NA SI NE CALCA TOTI IN PICIOARE. ACU BETI O BERE SI ZAMBITI CA MAINE E DE RAU!!!!
    0 0
  • Ptr. adi
    Domnu` adi, sunt curios prin ce sticla privesti lumea, sau nu ai auzit cum ca Logan (berlina dar si MCV) s-au vandut bine in Germania?


    Nu fac reclama, dar hai s-o lasam in spanac.


    Domnu` LEO-IASI ai in stanga o tasta pe care scrie "Caps Lock"

    S-avem bani sa ne luam ce vrem.
    0 0
  • florin
    dacia
    cea mai buna solutie e sa de a faliment si atunci sa vada pitestiul ce porcarii a facut zeci de ani..am o nova de 10 ani nu exista pe lumea asta defect la o masina sa nu l fi avut sicriul ala am pus banut peste banut si am dat in 98 39 milioane sa si ie luminari de ei nenorocitii de la pitesti de 2 ori am ramas in drum la 60 km de casa sa se duca la cersit in spania.au fost generatii de ingineri auto ..ce au facut porcarii..bine ca nu mai facem avioane..ca se duceau dracului..uitativa pe piata iei loganul cu 8 9 mii sidupa un an il dai la jumate de pret..ii blestem si zi si noapta am avut cosmaruri din cauza lor javre de pitesti sa faca carucioare de butelii.taricianu a bagat taxa si apoi a plecat in tarile calde de revelion evident pe banii citoen si reno.mai era la giurgiu un sef la cons jud boiangiu care lua carbune din africa de sud ptr cet si 3 ani la rind a fost prin croaziere + haway..tara de rahat...aaaaaa cu ce ne incinta ca am cistigat la haga petrol...benzina se scumpeste..vezi cazul nigeriei..e la fel sug toti petrol si aia mor de foame...of capitalismul asta rahat..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru