Dacia anunță o schimbare importantă la Udinese: fotbaliștii vor lucra pentru o zi în locul fanilor

de Bogdan Mirică
Luni, 16.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a venit cu o idee de promovare inedită în Italia, acolo unde este sponsorul principal al echipei Udinese. Jucătorii vor fi nevoiți să facă schimb de roluri cu fanii echipei.

Dacia investește mult în imaginea sa pe piața din Italia. Constructorul român sponsorizează deja de mai mulți ani formația Udinese, iar acum a gândit un proiect de promovare inedit. El se numește Dacia the Swap și presupune o inversare de roluri.

Fotbaliștii echipei Udinese vor face schimb de job-uri pentru o zi cu mai mulți fani. La final de săptămână, cei mai înfocați suporteri vor putea să își petreacă o zi întreagă la stadion. În același timp, cei mai populari fotbaliști care joacă la Udinese, inclusiv Cyril Thereu, vedeta echipei, vor merge la locul de muncă al fanilor și vor încerca să le țină locul.

Cei care vor să ia parte la proiectul Dacia trebuie să se înscrie pe site-ul dedicat concursului și să explice cum combină ei pasiunea pentru fotbal cu munca. Data limită de participare este 6 februrie, urmând ca lista câștigătorilor să fie publicată până în data de 28 februarie. Abia atunci vom afla și ce meserii le vor fi atribuite fotbaliștilor vreme de o zi.

via omniauto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru