Dacia Duster ar putea intra in parcul de vehicule BNR

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 23.04.2010
Dacia se afla in pole-position intr-o licitatie lansata de BNR pentru cumpararea a 50 de masini de teren.

50 de exemplare Dacia Duster ar putea ajunge in urmatoarea perioada in curtea BNR, masinile urmand sa fie utilizate de reprezentantii bancii centrale. BNR a dat startul unei licitatii pentru achizitia unui lot de 50 de masini de teren, Dacia aflandu-se in pole-position in licitatie datorita ofertei extrem de competitive a modelelor sale in conditiile in care principalul criteriu de selectie a ofertelor este pretul redus.

"BNR ia in calcul cea mai ieftina oferta", a declarat Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, citat de incont.ro. Constantin Stroe, vicepresedintele Automobile Dacia, a confirmat pozitia buna pe care o are Dacia in cursa, sustinand ca oferta Dacia catre BNR este foarte atractiva: "Le-am facut o oferta foarte buna pentru versiunea de top Dacia Duster 4x4 in varianta diesel de top. (n.r. Duster 1.5 dCi 110 CP 4x4 Laureate) Licitatia nu s-a incheiat, dar avem incredere ca oferta noastra este luata in discutie", a spus Stroe.

Desi pretul total de piata al celor 50 de masini in discutie se ridica la 780.000 cu TVA inclus, pretul oferit de Dacia este mai scazut, motivul fiind reprezentat de vectorul de imagine pe care Dacia l-ar primi in eventualitatea incheierii acestui contract.

via | incont.ro

Comentarii (14)

  • Duster
    BNR e recunoscuta pentru decizii rationale deci nu vad cum Duster nu ar avea castig de cauza :)
    21 1
  • ce pret mi se ofera si mie .....
    cumpar si eu 10 dar nu full fara piele .....la ce pret le primesc .....
    3 12
  • Twitter
    pretul de dealer
    "antonny" esti cumva tigan vrei sa le vinzi la suprapret ??
    7 1
  • duster
    @Twitter
    da, cred ca e speculant... dar nu merge chiar asa... Dacia nu doreste ca nimeni sa profite pe spinarea sa... mai ales ca specula e in detrimentul imaginii de marca
    8 0
  • Bani si tara
    Poate le-a venit mintea la cap politicienilor nostri si nu vor mai scoate usor banii din tara, ca si asa avem un deficit de cont curent care nu aduce nimic bun.
    7 0
  • Stanila
    masina romanului sarac! Vai de mama lor!
    0 23
  • stanila
    dupa poza ta facuta clar cu un telefon VGA, freza de 6 lei facuta la parterul blocului si ochelarii Daniel si Gabi si vopseaua mov de pe pereti m-as gandi de doua ori inainte sa postez ceva despre saracie.
    nu ma dau banii afara din casa dar ma gandesc de doua ori inainte sa tastez ceva.
    16 0
  • @stanila
    gg :))
    2 0
  • suburbian
    nu puteam sa ma opresc din ras ,l-ai descoperit din poza ....:))) mersi :)))
    3 0
  • @duster & twitter nu sunt speculant....
    iti pot oferi duster orice model sub pretul de factura cu 500 euro ....
    0 4
  • @antonny
    Ba lasa vrajeala ca nu lucrezi la nicio Dacia ! De abia daca poti merge in marja la Renault cu atata, daramite la Dacia! La Dacia nu te targuiesti ca-n piata de legume sau ca la un targ de masini second-hand !
    0 0
  • prafuitor
    pr
    la ce dreq i-or trebui BNR-ului 50 de masini 4x4 de teren nu stiu. are activitati de silvicultura, agricultura, cadastru, mai stiu eu ce survey-uri in afara asfaltului? nu prea ma prind, ...or face PR pt. dacia...
    0 0
  • Mickey
    @Stanila
    Dacia Duster - 2010 - 10500 Euro
    VW Golf 3 GTD??? - 1993 - 2000 Euro
    Inca ceva. Nu exista golf 3 GTD. Am scris asa pentru ca cineva trecuse intr-un anunt pe 4tuning, insa la o verificare pe wiki, se pare ca motoare GTD nu au avut decat MK2, MK5 si MK6. Deci, tu de care ai?
    Oricum ar fi nu prea esti in postura sa numesti Duster-ul masina romanului sarac. Din cate vad si u esti roman, si din atitudinea si imaginea pe care o postezi aduci a capsunar.
    Totusi, te rog mult sa ma lamuresti in legatura cu ce masina ai.
    Eu am o Solenza 1.4MPI din 2003. Consuma putin, intretinere ieftina si merge bine.
    0 0
  • pentru vasi
    omule am zis k lucrez eu la dacia ??.....am zis k iti ofer duster sub pretul de factura cu 500 e ....
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru