Dacia Duster Offroad Experience - testează Duster în teren accidentat!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 22.06.2010
Dacia va organiza în perioada 1-4 iulie un eveniment pentru împătimiţii offroad-ului. Dacia Duster va putea fi testat pe un circuit artificial contruit la Bucureşti.

Iubitorii offroad-ului vor avea ocazia să testeze în weekendu-ul 1-4 iulie noul Dacia Duster pe un circuit amenajat la Băneasa Shopping City.

Evenimentul Dacia Duster Offroad Experience va fi deschis publicului pe tot parcursul sfârşitului de săptămână, de joi până duminică. Vor exista şi piloţi profesionişti care vor ghida participanţii, iubitorii adrenalinei având ocazia să testeze Duster pe unul dintre cele mai dificile trasee off-road urbane artificiale construite vreodată în Bucureşti.

Dacia Duster Offroad Experience va începe oficial joi, la ora 10:00, printr-o conferinţă de presă. Accesul publicului pe circuit va fi permis începând cu ora 12:00.

via | Dacia

Comentarii (7)

  • Foarte tare....am testat dusterul la reprezentanta de pe soseaua
    Bucuresti-Ploiesti, pe un drum laturalnic, din spatele showroomului...nu prea relevant dar sa zicem....iar la Baneasa am fost la test cu Subaru...unde e Drive in.A fost un traseu cu jaloane pe pietris.suficient cat sa te bucuri de all wheel drive.Banuiesc k tot acolo va fi si Dacia
    9 4
  • Victor
    Dacia Duster
    :D sa fim seriosi..asta nu este un off-roader,este cel mai ieftin din toata adunatura asta de SUV-uri ridicole,si nici cine stie ce mare traseu off road nu cred ca o sa fie acolo,daca vreti off road aveti fratilor la dispozitie Muntii Carpatii si nu numai,nu ce bateti voi campii cu o rampa facuta din pamant batatorit si o balta plina cu apa plata.Mentionez ca apreciez masinile Dacia pt raportul pret calitate pe care til ofera.
    18 5
  • initiativa excelenta! testeaza potentialul masinii si unghiurile de trecere, educa publicul... bravo Dacia!
    10 3
  • stefan ristul
    pupincu
    off road si duster
    povestea un profesor de istorie din istambul ca in acceptiunea lor turcii nu au avut niciodata razboaie cu romanii....au fost cateva capetenii care s-au revoltat dar care pana la urma si-au predat singuri sabia ca semn al supunerii.
    istoria incepand cu letopisetul au fost pline de infloriri de tot felul.
    mai nou de ce trebuie sa facem un off road -er din suvuletul asta ?
    chiar sa nu avem deloc simtul realitatii ? pe cine pacalim ? ne furam caciula pentru cativa banuti ?
    Duster este un suv ok dar nu este off road-er si nici loganul masina de curse sau limuzina oficiala. poate nici nu este nevoie de ele sub forma asta....
    6 14
  • Carlos
    @stefan ristul
    pana nu incerci Duster-ul in offroad, eu zic sa lasi retorica filozofilor... nu a spus nimeni ca-i offroder dedicat, dar asta nu inseamna sa nu incerci ceva senzatii tari daca masina permite... si crede-ma, pentru un cossover, permite foarte multe... vrei sa stii care-i combinatia succesului la Duster? iti spun eu: simplitatea, robustetea, o cutie perfect etajata, un sistem 4x4 ultra-performant si unghiuri de trecere imbatabile... hey! de unde atata incruntare? let's have some fun!! :))
    17 3
  • raduku
    Impozite
    Care este solutia de motorizare si capacitatea cilindrica actuala pentru Duster ?
    0 0
  • off-road??
    se pare ca evenimentul e copiat ca si concept dupa evenimentul din tineretului de acum 2 ani.
    sa ffacem diferenta intre o parcare de mall si off road
    pe cand si duster in cadrul unui eveniment de off road in adevaratul sens al cuvantului
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru