Dacia e sponsorul principal al echipei germane FC St. Pauli

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 30.07.2009
Dacia continua colaborarea cu echipe de fotbal cu nume din Europa, devenind sponsorul principal al echipei germane de liga secunda FC St. Pauli.

Dupa ce Dacia a debutat ca sponsor in fotbalul mare aparand pe tricourile de joc ale formatiei italiene de Serie A Udinese, marca romaneasca continua pe aceeasi linie, urmand sa fie prezenta ca sponsor si in Germania. De aceasta data, echipa aleasa de constructorul roman este FC St Pauli, care activeaza in cel de-al doilea esalon al Germaniei, 2. Bundesliga.

Logotipul Dacia va fi prezent atat pe tricourile de joc ale echipei, cat si pe reclamele din jurul terenului. Colaborarea dintre echipa germana si Dacia este confirmata de site-ul oficial al clubului german, care are doar cuvinte de lauda la adresa producatorului de la Mioveni: "Este pentru prima data cand marca Dacia - care in Germania a atins deja statutul de cult - semneaza in astfel de parteneriat in tara noastra", noteaza site-ul oficial al echipei FC St. Pauli.

"Dacia este o poveste unica de succes in Germania si are o gama de masini plina de succes pe piata. Brandul Dacia a devenit deja un cult in tara noastra si se potriveste foarte bine cu spiritul echipei noastre", a declarat Corny Littmann, presedintele echipei germane de liga secunda.

Primul meci in care fotbalistii din St.

Pauli vor purta tricourile cu noul sponsor va avea loc in acest weekend, cand echipa germana debuteaza in sezonul 2009/2010 a Cupei Germaniei contra celor de la FC Villingen.

via | ZF | St Pauli

Comentarii (8)

  • Un lucru firesc
    Un lucru normal tinand cont ca Germania este cea mai mare piata de desfacere pentru Dacia, Romania fiind in prezent pe locul 2 insa Franta si Italia vin tare din urma fiind foarte posibil sa depaseasca si ele Romania .
    13 0
  • FC St. Pauli
    Iata o miscare interesanta! FC St. Pauli e un club de traditie in Germania. Desi nu este de top, este printre cele mai iubite din aceasta tara. Sezonul acesta jucand in 2. Bundesliga, vor fi adesea prezenti in emisiunile germane de fotbal, lucru care va face marca Dacia si mai cunoscuta. Desi pe strazile Germaniei, Dacia deja face parte din peisajul obisnuit, mai sunt destui oameni care nu stiu nimic despre ea. Felicitari si mult succes in continuare!
    15 0
  • Idioti
    In loc sa sponsorizeze niste tineri pentru campionatul national de raliuri sau in alta sporturi cu motor,ei s-au axat pe fotbal.Idioti,ca sa nu zic altfel...
    3 22
  • @pesso
    Bai pesso, asa te-am invatat eu?! Ia zi dupa mine:
    LA-LA sus rasare,
    Ca o taina mare,
    LA-LA straluceste....
    Hai,.....AUUU!!! AUUU!!! AUUU!!!
    Du-te frate la pretinii tai pe stadion!!!
    5 2
  • sport nu inseamna doar fotbal Bruno
    Si cum in mod evident sunt prea multi berbeci pe lume care cand aud sport se gandesc doar la fotbal, vezi cazul lui Bruno, Dacia s-a gandit ca in fotbal e audienta cea mai mare. Sponsorizare=publicitate ce nu e clar?
    Imi doresc sa se mai promovezi si alte sporturi decat fotbalul pentru ca sport inseamna performanta fizica nu golanisme, vedete peste noapte, bani neimpozabili si oameni care nu sunt in stare sa formeze o propozitie.
    6 1
  • @nik
    Bai nik......
    chiar ca n-ai inteles ... nik!
    Du-te si te culca!....ca poate se mai aduna ceva acolo la mansarda!
    2 2
  • Masterat
    Bruno , cand absolvi facultatea de smecheri , sa vi la mine sa te inscri la masterat. Te iei de niste tantalai ca nik si pesso?
    0 3
  • @Radu...Yes sir!!!
    Yes sir! Keep in touch!
    Until then....gimme five!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru