Dacia este partenerul ediţiei 2013 a Festivalului George Enescu

de Sebastian Toma
Marti, 27.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia este, pentru al doilea an consecutiv, partenerul auto al Festivalului George Enescu, ajuns la ediţia XXI. Fanii mărcii din Mioveni vor avea ocazia să câştige bilete la festival prin intermediul concursurilor de pe Facebook.

Esential 11 vehicule a pus Dacia la dispoziţie organizatorilor Festivalului George Enescu.
Dacia va participa la ediţia a XXI-a a Festivalului George Enescu cu o flotă compusă din întreaga gamă. Pentru al doilea an consecutiv, marca din Mioveni este partenerul auto al festivalului desfăşurat în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară. Personalităţi ale muzicii clasice din întreaga lume, dar şi preşedintele festivalului, Ioan Holender, se vor deplasa în modelele mărcii din Mioveni, fie ele Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway, Duster, Lodgy sau chiar Dokker, pe toată durata festivalului, de pe întâi până pe 28 septembrie.

"Dacia şi Enescu îşi dau întâlnire pentru a doua oară pe scenele unui festival cu care România trebuie să se mândrească, aşa cum noi, la Dacia, ne mândrim cu produsele pe care le construim. Fiecare contribuim la nivel internaţional, la imaginea unei Românii altfel, în nota şi în ritmul nostru, în domenii diferite, dar care se completează, pentru că muzica se ascultă şi în maşină", a declarat Jérôme Olive, director general Dacia.

Urmareste Automarket
Flota de vehicule pusă la dispoziţie de Dacia are 11 exemplare şi va fi condusă prin toată ţara.
Acestea se disting uşor pe stradă, deoarece sunt colantate cu identitatea festivalului. Pentru ca oaspeţii Festivalului George Enescu să guste din tot ce oferă mai bun gama Dacia, toate exemplarele dispun de echiparea de vârf. În plus faţă de anii trecuţi, cei de la Dacia au decis ca o parte din maşinile angajaţilor să poarte şi ele identitatea Festivalului George Enescu pe perioada derulării acestui eveniment prestigios.

Iubitorii muzicii clasice sunt aşteptaţi pe pagina de Facebook a Dacia România în perioada 1-15 septembrie şi pe portalul oficial al mărcii în perioada 6-20 septembrie pentru a participa la concursuri prin intermediul cărora pot să câştige bilete la unul dintre concertele festivalului. Regulamentul concursului va fi disponibil pe site şi pe pagina de Facebook a mărcii din Mioveni. Dacia are tradiţie în asocierea cu unele dintre cele mai importante evenimente culturale din România, precum "RadiRo – Festivalul Orchestrelor Radio", Turneul naţional "Duelul Viorilor", Turneul "Vioara lui George Enescu la sate", Turneul "Flautul de Aur" si "Clasic e fantastic" – proiect educaţional de muzică clasică destinat copiilor şi tinerilor.

Via Dacia

Comentarii (1)

  • Sa nu uitam ca Dacia este o marca nationala! Ma bucur ca Dacia sustine evenimente romanesti de anvergura internationala!
    BRAVO, DACIA!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru