Dacia Logan MCV facelift, de la 8.400 euro in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 23.10.2008
Dacia a lansat astazi in Romania versiunea restilizata a lui Logan MCV, prezentata in premiera mondiala la Paris.

Esential

8.400 de euro este pretul de pornire la noul Logan MCV facelift.

Dacia a lansat astazi in Romania versiunea restilizata a modelului Logan MCV. Dacia Logan MCV facelift a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris si va fi disponibil in Romania de la pretul de 8.400 euro cu TVA.

Primele livrari la noul Dacia MCV facelift vor fi facute incepand cu data de 13 noiembrie. Lansarea la nivel mondial al noului model este programata tot in luna noiembrie. Versiunea de baza a lui Logan MCV facelift vine cu dotari suplimentare, cum ar fi ABS, EBD si AFU.

Primele doua versiuni de echipare, Ambiance si Preferance, au doar modificari la exterior, interiorul fiind acelasi cu cel al vechiului model. Versiunea Laureate are interiorul identictic cu cel al Sandero si Logan facelift.

Logan MCV facelift este cu doi centimetri mai lung decat cel anterior, ajungand la o lungime de 4.470 mm. De asemenea, modelul este disponibil cu patru culori noi: gris basalte, bleu electrique, bleu extreme si noir nacre. Motorizarile raman aceleasi ca si in cazul vechiului Logan MCV.

Via | Mediafax

Taguri: Dacia, Logan, Logan MCV

Comentarii (17)

  • titlu
    modificati fratilor titlu! Logan MCV pleaca de la 8400€, nu berlina.
    0 0
  • Crysty
    Logan
    Mai conteaza? Daca berlina pleca de la acest pret nu se vindea nicio bucata! Oricum e proasta pe fiabilitate! Asteptam si alte pareri ale loganistilor! Traiasca 1.4 MPI!
    0 1
  • lol
    8400€ cazanul asta cu dezchizator de bere ca sigla :))))
    0 1
  • La bani astia
    La banii astia ar trebui sa ofere mai mult cei de la Dacia.Propun sa le doteze mai mult ... trebuie revizuita insonorizarea care lasa de dorit etc.etc.Eu nu cred ca o sa imi mai iau vreodata Dacie.
    0 1
  • MCV
    eu unu zic ca isi merita bani dar nu este masina de oras sau de calarit este o masina sensibila din toate punctele de vedere ;)
    0 0
  • pentru MCV
    Sigur ai un Logan MCV sau o berlina ...cam exagerata treaba asta cu sensibilitatea de care spui....in ce sens este sensibila ?
    0 0
  • Posesor LOGAN MCV
    Fiabilitate si sensibilitate
    Logan MCV - motor 1.6L, 16V, masina de serie, luata fara "pile" :-)
    Ca posesor de Logan MCV, pot sa va spun atata:
    16000km in 6 luni, 90% facuti in Bucuresti, nici un fel de problema tehnica, nici un zgomot suspect sau suparator, nici o interventie asupra masinii (exceptie schimb ulei si filtre).
    Insonorizarea, da, acolo mai era ceva de lucrat, insa nu cred ca s-ar fi putut mentine pretul scazut. Per total, raportul pret/calitate este mai mult decat excelent.
    0 0
  • Liviu din Sibiu
    Pro si contra Logan
    Sunt la al 2-lea Logan ...si cred ca sunt cel mai indreptatit sa comentez aici pro sau contra Logan ...daca ar fi mai silentioase (insonorizarea este slaba) sigur l-as lua si pe al 3-lea dar am vazut cum evolueaza treaba la Dacia ...numai vorbim de tratamentul dealer-lui (din Sibiu )care a lasat de dorit,cred ca este ultima oara cand am Dacie.Ma indrept catre alta marca in functie de buget o sa imi iau altceva si in mod sigur mai intai o sa solicit un test drive pe care il recomand tuturor inainte de a scoate banii din buzunar.In rest fiti voiosi .
    0 0
  • dadada
    Eu gasesc masina foarte buna ! Producatorul si-a ales un cumparator-tinta pe care , potrivit vanzarilor , l-a nimerit din plin ! Felicitari !
    0 0
  • Pentru carcotasi
    Celor care critica Loganul din principiu, doar pentru ca e produs in Romania si apartine lui Renault, le spun doar atat: sa-mi gaseasca si mie o masina (nu zic un MCV) care la banii astia sa aiba ABS, EBD si AFU. Nota bene: Great Wall, Geely sau Cherry "nu se pune".
    Chestia e alta: Loganul MCV/VAN e singurul model care poate lua locul vechilor Dacii Papuc. O alta optiune ar fi Loganul Papuc carosat al comanda. De asemenea, astept propuneri sub 10.000EUR (ca Toyote, Nissanuri sau alte "camioane de oras" la 'jde mii de euroi nu vreau).
    0 0
  • Offf
    Masina asta este o prostie! Toti stau inghesuiti in ea! cu genunchii la gura! singura sansa sa stai mai bine in ea este sa nu fie nimeni pe rindul din spate! repartitia locurilor este prost facuta, fara temei, degeaba spun ca are 7 locuri pentru ca daca se suie 7 persoane in ea se sta rau de tot!!! reclama cu baschetbalistii aceia ce se suiau in Logan e o prostie, un om normal de doar 170 cm nu are loc prea mult in ea!
    0 1
  • alkatraz83
    Superba
    masina asta este superba. . . eu unul sincer mi`as lua un Opel Astra din 2005 (SH).
    0 0
  • Multi necajiti...
    Baietii de la Automarket ar trebui sa puna pe site (special pentru comentatori de teapa unora de mai sus) si o sectiune cu mersul trenurilor si localizarea autogarilor.
    Ca s-au ratacit, "inteligenta" lor fiind ocupata sa vorbeasca prostii despre masini: minciunele despre marimea sau fiabilitatea MCV-ului.
    0 0
  • Cineva
    merita?!
    Spatiul MCV-ului ... cam atat as lua de la Logan! In rest Loganul ca masina nu cred ca merita nici "putinul" care il cer ei! Ce parere aveti de un Hyundai Accent 1.5 CRDI? Loganul nci macar nu il poate mirosi ... ce sa mai zic sa il vada! (indiferent daca este vorba de mersul in Bucuresti sau in afara) ...:)
    0 1
  • vorbee vorbeee
    tot asa
    Si io am Logan si sunt mindru de el(1,5dci)si-l am de 3 ani de zile si n-am avut probleme cu el aproape deloc,in afara de prostul service asigurat de dealeri,care nu-si dau interesul sa faca lucru bun.Si cum drak sa-si dea interesul mecanicii lor cand sunt prost platitzi si nepriceputzi.Si oricum loganul e mai bun decit chevrolet,fiat sau hyundai(cand dacia fabrica masini,hyunday se chinuia sa faca tel. si televizoare).Si totusi logan e masina de familie,nu de maniaci(nu se poate compara cu b.m.w,dar nici nu consuma atit de mult....sa fitzi iubitzi,pa.
    0 0
  • wellnes_aligator
    Loganel
    .....o zdreanta cu ochiii d faianta....e mare..e simpatic..dar rau de scump.....8400!!!!!exagerat ...un surogat d masina......!!?..deja ma opresc.......
    0 1
  • bleahh !!!
    Fara suparare ,dar la pretul pe care il cer pe masina , varianta cheala, se mai chinuie omul cu vreo 1000-2000 euro si iti iei un microbuz vw,mercedes, citroen,etc. Am fost sa ma interesez de o dacie mcv si cind mi-au prezentat ambition 1,5 dci ( faza 1 ) la 10000 euro am inceput sa vorbesc singur.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru