Dacia pentru colecționari: Sandero Stepway Very Limited Edition va fi produs în doar 150 de exemplare dedicate Franței

de Mircea Meşter
Miercuri, 28.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia va produce până la sfârșitul acestui an 150 de exemplare Sandero Stepway într-o versiune specială denumită Very Limited Edition. Francezii sunt invitați să-și voteze varianta preferată: City, Navy sau Pop Art.

În weekend-ul trecut a avut loc lângă Paris, pe Domaine de Courson, Picnicul Dacia 2017, eveniment anual prin care marca de la Mioveni adună clienții și fanii din Franța pentru o zi dedicată concertelor și activităților în familie. Cu această ocazie, Dacia le-a pregătit acestora o surpriză interesantă: pe lângă evenimentul în sine, aceștia au fost invitați să voteze pentru una dintre cele trei ediții speciale limitate Dacia Sandero prezentate în premieră la Picnic, marca urmând să construiască 150 de exemplare ale versiunii câștigătoare în urma votului fanilor.

Denumirea oficială a versiunii speciale va fi "Sandero Stepway Very Limited Edition", iar cele trei versiuni supuse votului sunt City, Navy și Pop Art, fiecare oferind un look unicat: o caroserie personalizată în culori vii, cu stickere dedicate și cu modele reprezentative pentru fiecare denumire în parte.

Conform biroului francez al celor de la Dacia, procesul de votare început la Picnic va continua până în 12 iulie pe o platformă online dedicată, urmând ca cele 150 de exemplare ale versiunii câștigătoare să fie produse până la finalul acestui an.

via Dacia, Renault

Comentarii (2)

  • Castigatoarea este... varianta Navy!
    2 2
  • Superb, ce sa zic, pui un sticker pe masina si ii zici Very Limited Edition
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru