Dacia prezintă noul Duster Connected by Orange: Wi-Fi onboard, jante noi, cameră de marșarier și tapițerie specială

de Sebastian Toma
Miercuri, 28.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia Duster a primit o ediție specială în România în parteneriat cu Orange. Modelul din Mioveni este echipat cu un hotspot care asigură 12 GB de internet pe lună, cameră de marșarier și un model nou de jante.

Dacia Duster Connected by Orange este noua ediție specială lansată de producătorul din Mioveni, la doar o săptămână de la prezentarea noii variante de vârf a lui Logan. Noua variantă a lui Dacia Duster vine în plus cu Wi-Fi onboard cu trafic de date inclus, tapițerie cu un design special, cameră video de marșarier, scaune față încălzite, jante din aliaj de 16 inch cu finisaj "Noir Diamanté" și sistem de navigație Media Nav cu Bluetooth și USB.

Hotspot-ul Wi-Fi din dotare este un dispozitiv Huawei furnizat de Orange, include un abonament pe 24 de luni cu 12 GB de trafic de internet inclus și poate conecta până la 10 dispozitive simultan. Având în vedere faptul că mașina are cinci locuri, fiecare pasager ar putea să folosească două dispozitive simultan și tot nu are depăși capacitatea dispozitivului. Dacia nu este la prima colaborare cu Orange pentru ediții speciale ale modelelor sale, generația precedentă a lui Sandero fiind subiectul unei astfel de oferte în anul 2011.

Ediția specială a modelului este oferită doar cu motorizarea 1.6 benzină de 114 CP  și cu propulsorul 1.5 dCi de 109 CP. Ambele propulsoare sunt echipate cu sistemul Start-Stop și respectă normele Euro 6.

Urmareste Automarket
Dacia Duster Connected by Orange pleacă de la 15.400 de euro cu TVA inclus, pe când varianta cea mai scumpă costă 19.100 de euro. Constructorul din Mioveni va demara și o campanie de Porți Deschise în showroom-urile Dacia între 30 octombrie și 1 noiembrie 2015 pentru ca publicul să întâlnească noua ediție specială a lui Duster. 

Duster Connected by Orange este a doua ediție specială a unui model Dacia lansată în această toamnă, despre care poți citi aici.

Dacă vrei să câștigi un weekend la volanul unui Dacia Logan Prestige, aici te poți înscrie în concursul nostru.

Via Dacia

Comentarii (3)

  • Adevarul ca e mai bun un hotspot de 38 de euro decat un troliu de 1000 euro...
    13 4
  • Johnney.R
    chiar arata bine masina.
    7 2
  • 19000EURO??????
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru