Dacia Sandero Stepway a fost lansat in Romania

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 17.06.2009
Dacia Sandero Stepway este disponibil pentru comanda din data de 23 iunie. Pretul de pornire al versiunii 1.6 MPI este de 9.200 euro.

Esential

9.200 euro este pretul de pornire al lui Dacia Sandero Stepway 1.6 MPI.
10.400 euro este pretul de pornire al versiunii 1.5 dCi a lui Sandero Stepway.

Dacia Sandero Stepway va putea fi comandat in toata reteaua Dacia din Romania incepand cu 23 iunie. Primul crossover al producatorului din Mioveni este disponibil in doua variante de motorizare: o unitate pe benzina de 1.6 litri si 90 CP si una diesel de 1.5 litri si 70 CP. Dacia Sandero Stepway 1.6 MPI are un pret de pornire de 9.200 euro, pe cand versiunea 1.5 dCi a acestui model are un pret de pornire de 10.400 euro, TVA inclus.

Modelul este disponibil in trei nuante de caroserie, toate fiind metalizate: Gri Platina, Gri Cometa si Rosu de Foc. Dacia Sandero Stepway ofera cinci locuri si un volum al portbagajului de 320 litri. In comparatie cu versiunea standard a modelului Sandero, Stepway are o garda la sol marita cu 20 de milimetri.

In baza campaniei Clima Plus, aerul conditionat este oferit gratuit pentru toate modelele eligibile. Sandero Stepway beneficiaza de o garantie de 3 ani sau 100.000 kilometri.

Via | Dacia

Comentarii (27)

  • Sandy Bell
    Daca e sa comparam cu noile promotii la Suzuki SX4 respectiv 11-12.000 euro cu multiple optiuni sandero care doar urca bordura mare e o mare pacaleala. Targhetul masinii sunt cocalarii care viseaza la jeep dar au buzunarul gol. E ca un inel de tabla suflat cu aur. Nemtii nu prea au avut succes cu CrossGolf, dar posibil ca acest Sandel sa faca cu ochiul la baiatul cu lantul gros.
    8 14
  • scump
    foarte scump ...
    17 3
  • Nu stiu eu daca, cocalarul plin de tinichea poleita se va da el jos din A6-le lui din '95 cu 2000000 de km la bord si clima bizonica, 2.5tdi (pentru ca suna ca un V8 si are consum mic), si va alege un Sandero Stepway; nu prea da bine la baietzii de la coltzul cartierului.
    Dar pentru pitzipoanca sa, care saraca, oricate poze cu organele la vedere a pus pe hi5 nu a gasit si ea unul cu mai multi bani si care sa aiba macar un X6 Alb si sa ii ia si ei un Q5, normal, tot alb, merge un Stepway, merge chiar foarte bine.
    Si normal, tot ALB :))
    11 1
  • A, era sa uit: Scump nene, chiar ca e scump.
    Chiar daca s-a mai sus :D
    6 1
  • Cum sa dai pe rabla asta 9200euro cand poti lua suzuki care se pe rablamentu asta!!
    5 6
  • Europarlamentarul
    S-au bagat SUV-uri la colt
    Viitorii posesori de Dacia Sandero Stepway vor fi cei care i-au bagat pe Vadim si Becali in Parlamentul European. Daca Dacia va cere la BEC exact numarul votantilor va sti exact cate exemplare sa fabrice. Astfel va evita sa ramana cu masini pe stoc. :))
    3 5
  • latime masina
    AUTOMARKET ATI UITAT SA SPECIFICATI DIFERENTA PRIVIND LATIMEA MASINII! Potrivit site-ului dumneavoastra Stepway este mai ingust decat Sandero. Stepway are 1753mm fata de 1990mm cat apare in dreptul modelului Sandero! Cred ca trebuie sa fii destul de neatent (ca sa nu folosesc alt atribut) sa nu observi ca o latime de 1990mm este o greseala! Consolarea insa vine din faptul ca si pe alte site-uri se intalneste aceeasi greseala!
    3 3
  • andrei
    la meme janette with another hat
    as avea si eu cateva comentarii de facut (nu vreau sa intru in polemica cu absolut nimeni)...in primul rand as zice ca masina nu arata deloc rau...in al doilea rand e un lucru de apreciat faptul ca dacia incearca sa atace segmente noi...din nefericire nu o face cu putere si prestanta...e un atac virtual...spun asta pentru ca nu apare nici o motorizare noua demna de un automobil cu dimensiuni mai mari...dacia are nevoie sa treaca de pragul asta psihologic de 100cp...nu poti duce pretul la 10000 fara sa aduci nici makr o alta varianta de motorizare! dacia urmareste sa creeze masini cu un raport pret calitate care sa bata concurenta si sa aiba un consum relativ mic...in acest context stau si ma intreb: oare cum ar fi un 1.9dci? pe dacie...120-130cp...sweet dreams
    8 0
  • ADN OPEL
    inca o gogoasa jegoasa
    Cat de prosti ne cred francezii?tabla este de cea mai joasa calitate,consumul este mare la aceasta strutocamila,stabilitatea este un mare semn de intrebare in contextul in care cred ca mari schimbari nu s-au operat la suspensii,se va vinde in general parvenitilor care nu-si permit o masina adevarata dar se lauda ca sunt patrioti pe banii lor si care se mint singuri,de piese nu mai vorbim cred ca o sa-i jupoaie de vii,este suv pt fraieri ca de Crossover nu au auzit si macar de ar fi asa ceva dar este o minciuna cu care treci santul fara daune si care la primul noroi serios cade in bot.
    3 7
  • Panarama de masina :))))
    1 10
  • watergator
    de ce sunteti rai
    Masina se potriveste perfect cu gropile de asfalt proaspat "pus", precum si cu bordurile Videnesti.
    Nu este pentru un segment de oameni, este pentru un segment de drum...
    Astfel, si nea Gheorghe poa'sa remorcheze-o cosharca de papushoi din camp, iar eu, de exemplu, as putea parca pe trotuarul la care ma uit acum cu jind ... ca am garda normala la sol.
    6 1
  • Anonim
    normal ...
    Bai frate, pentru voi nici mercedes nu ar fi fost bun daca ar fi facut stepway. Chiar aveti o problema ... Or fi astia de la Dacia - Renault - Nissan prosti, dar nu cred ca investeau milioane de euro intr-un nou model daca nu exista piata.
    Pun pariu ca multi dintre voi nu aveti bani nici macar sa va cumparati o masina noua, dar sunteti cei mai mari experti (dupa ce jucati NFS).
    Nu aveti pic de respect pentru ce este romanesc (indiferent daca e bun sau rau).
    10 1
  • LauCalin
    de ce sa-l cumperi?
    Deja Dacia este un subiect sensibil. Daca este pro Dacia iti vei lua o serie de injuraturi de la cei care nu sunt fani si vicevresa:))
    Acum sa revin la Stepway. In primul rand eu nu vad rostul acestei masini: abilitati 4x4 are aproape deloc, este mai inalta decat Sandero (oricum Sandero e destul de inalt-mai era nevoie sa il mai ridice?) si este si mai scump. Dacia spune ca a "pregatit terenul" pentru viitorul 4x4 , insa nu stiu cum s-a gandit sa-l pregateasca. Cu alte cuvinte mie mi se pare o masina inutila si nu vad de ce sa-ti cumperi una.
    8 3
  • Anonim
    @LauCalin
    La cate masini inutile sunt, ce mai conteaza una in plus? Nu sunt fan dacia, dar nici nu arunc cu kkt (scuze) in munca altora. Atat au putut ei sa faca, atat fac, iar daca cineva plateste 9200 E pe masina aia nu e vina lu Dacia. oricum chiar si 1000E daca ar fi costat, tot s-ar fi gasit carcotasi (sa nu zic frustrati / complexati) care sa comenteze si sa afirme ca-i prea scumpa pentru ce poate.
    5 0
  • DACIA???
    DACIA.......Acum merita sa i dam o sansa..ca este urata ,instabila cu motor naspa...etc..ok...problema este ca masina nu i rea....problema i pretul......la maxim 4000 eu...cu ac,abs,si 2 airbaguri,ar merge...mai mult.....NU....in rest nu i bai ,omu ia ce i place si daca ne uitam la alte marci mai scumpe si mai mari...ca volum..gasim si pe acolo stifturi...chiar daca s de FIRMA....
    Ganditi putin cam ce s ar intampla daca am face" Mert "in Mioveni....
    EU am VOLVO-nou....si am ramas profund dezamagit ca FORD a vandut firma Chinei.....deci...toata lumea lupta sa supravietuiasca....
    La asa haos economic mondial.....Dacia chiar ...LUPTA...
    4 0
  • brunetul
    dacia sandero stepway
    Mie nu mi place la dacia sandero stepway pentru ca amana,,si in 23 iunie amana pe 1 iulie si in 1 iulie amana pe august si niciodata nu va ajunge masina pe piata.poate ca e prea slaba...romanul ce face nou tot motorul e prost...dacia nu va castiga niciodata la motorul 2009..........
    0 3
  • Sandero stepback
    Eu l-as numi Sandero STEPBACK,,,,,,,ar fi fost frumos sa mai progeseze si ei, dar se pare ca nu prezentam destul interes. S-au obisnuit cu noi ca fiind un target exclusiv LOW COST si primim ca atare......pacat.
    Am vazut acum 2-3 ani un concept de SUV dacia care era absolut splendid; au uitat de el ca ar fi sarit de 15 mii de euro...pacat...
    0 2
  • un fost posesor solenza 1,9 di
    strigator la cer
    Mi se pare lipsa de interes,ca pe o masina din segmentul la care tind sa o incadreze,sa nu puna macar diselul de 85 de cai,pe care il au deja pe logan,nu mai amintesc de un motor de peste 100 de cai....ca nu are sens!
    2 2
  • sombrero
    ca e urata s-a scris, ca e scumpa s-a scris, dar sa zici ca e crossover e cam mult. "e buna masina pe teren accidentat"? "e misto ca pot sa ma escaladez" cred ca unii au cam multe pretentii.2cm in plus la garda la sol nu o face o masina off-road.1cm obtii din orice masina daca umflii cauciucurile mai bine.au ridicat camila cu 2cm si hop, romanul isi ia gip.macar de ridicau si ei un 4-5cm acolo.aaa da.si e scumpa.foarte scumpa.
    2 0
  • hm
    cam scumpa dar fiecare cu gusturile lui
    masina de familie oricum
    2 0
  • andrei
    daca tot mergem pe filiera franceza...
    Stepway e doar praf in ochi...schimbare de design, acelasi motor, acelasi tren de rulare obosit, aceeasi forma de salupa...daca tot e sa ne luam dupa francezi dc nu o facem pana la capat...ma refer aici la inclinatia celor de la dacia de a crea modele pentru segmentul low cost. inteleg ca asta se cere dar haideti putin sa privim in curtea vecinului de la renault. si cei de la renault se axeaza pe un segment de pret redus (in rapot cu masinile germane, de exemplu) - clio si megane sunt relativ ieftine. doar ca francezul e mai cu cap si mai face si modele pentru cei cu mai mult stil si ceva mai multi bani. ma refer la renault laguna care, dupa parerea mea e o masina buna spre foarte buna. nu sunt cosmopolit, nu sunt antidacia, dimpotriva, astept ziua in care dacia va scoate o masina cu materiale de calitate si un motor si tehnologie serioase - atunci voi da cu bucurie 15000 de euro pe o masina romaneasca. pana atunci ma uit la stepway(avand 10000 euro in mana), imi pun pofta in cui, mai strang din buci jumatate de an si cu 12000 euro imi iau suzuki sx4. toate cele bune!
    2 3
  • 3000 euro
    Sunt curios tipul care facea comparatie cu SX4 daca are un salariu de 3000 luna, sau pe an...
    diferenta intre 9000 si 12000 este de 25%, deci nu prea e un criteriu de comparat. Ncii eu nu sunt fan, dar e normal ca daca nu dispui de un buget consistent si doresti un lucru nou, cumperi o dacia, cred ca e cazul majoritatii cumparatorilor, in afara de cei ce se lauda pe forum-uri cu loganul lor
    0 3
  • ha ha ha
    ha ha ha
    cine vrea bine,cine nu pa.fiecare decide ce face cu banii.cand a aparut loganu,si-au luat din curiozitate...a fost criticat,dar de ceva timp incoace,am observat ca lumea e multumita---totusi.a aparut sandero si lumea l-a cumparat---tot din curiozitate,au aparut discutii ca nu e bun...si lumea s-a linistit.acum a aparut stepway(pas inainte)=e un studiu dacia,prin care se doreste sa se vada daca se merita sa scoata o masina de teren buna si bineinteles ca lumea a sarit in sus ca nu e bun...de unde stiti voi?v-ati cumparat cumva si stiti sigur ca e sau nu e bun?ati avut problema cu vreo masina de la dacia?ce e sau nu e bun la ele?daca va place voua sau nu,poate nu ne intereseaza.stiu oameni care au logan,sandero si de 4-5 ani si n-au probleme cu ele.si mai stiu oameni care au bmw-uri si mercedes-uri luate la mina a doua cu bani din banca si care s-au dus dracu si-au ramas cu buza umflata...si sunt oameni care au loganuri si sandero tot cu bani din banca si n-au treaba cu ele.nu sunt fan dacia,dar va spun ce se vede pe strada.sunt loganuri la taxi de 4 ani si merg fara probleme si mai nou sunt din ce in ce mai multe . si au aparut si sandero.asta e .asa suntem noi...e mai bun ce face altul decit ce facem noi.in loc sa-i apreciem si sa-i incurajam pe ai nostrii,ii denigram.poate ca are dreptate puya in ultima lui melodie...
    2 0
  • dacia noastra de toate zilele
    pun pariu ca cel putin 75% dintre cei care au scris aici au masina second.... stiti care e cea mai buna masina ? masina noua... daca iti permiti una din afara e bine, daca nu, autohtona, sa traiasca si muncitotul roman... ce face diferenta dintre o masina noua si una second ? garantia... am vazut destui fitzoshi care si-au luat masini second iar dupa cateva zile chiar, au inceput sa bage bani grei in piese... stiti cat costa un injector pt un passat ? unul nou in jurul a 2000 euro... reparat cam jumatate... oare de ce in ultima vreme nemtzii cumpara la greu loganuri si sandero ? pt ca nu au la gat lantzul ala gros de aur (numai bun de peiponit boul)...? ei ash... dar, dupa cum se stie, din totdeauna romanul e bun la politica si fotbal... cum cu politica ne-am lamurit iar fotbalul e in vacantza, hai sa ne dam cu parerea despre un lucru pe care nu l-am testat si l-am vazut doar in poza... si ne mai miram ca de ce sintem ceea ce sintem... simplu, am iesit din garantzie si am devenit second ;)
    3 0
  • completare
    ca o completare la ce am scris mai sus... sa luam ca exemplu sandero de 1.4 si 1.6... la aceeasi masa a masinii diferentza la consum o face mototul de 1.6, imi permit sa spun ca consuma mai putin decat cea de 1.4 si chiar mai putin chiar decat scrie in cartea tehnica... incercati si va veti convinge
    3 0
  • alta completare
    Aceasta masina e gresit incadrata ca "crossover". E doar un hatchback de clasa mica cu amortizoare mai lungi.
    Ca sa intre in clasa Cross ar fi trebuit sa aiba macar: roti mai mari, talie mai robusta, sau 4x4 macar ca optiune.
    Varful de gama SX4 costa (e adevarat, la promotie) aprox. 12700EURO si are pe el geamuri-oglinzi full electric, 4x4, ABS, ESP, Climatronic si multe altele....
    La al catelea model vor pune francezii ESP pe Dacia?
    3 0
  • sandu
    i-au facu test-drive la SANDERO STEPWAY in Italia.si au ajuns la concluzia ca este un 'sandero alla campagnola';adica facuta pt drumuri de tara...cand iesi pe autostrada,ai problemedar e fiabila,le place.problema la DACIA e ca nu ofera nimic pt autostrada,sant o gramada de romani cu treburi prin europa,ca mine;trebe motoare:1.4 16v,1.5 dci peste 100cp.macar 1.6 mpi 16 pe sandero...vreau sa schimb maccina,dar n-am cu ce(Dacia),tot cu un FIAT Bravo 1.9 JTD de 105 cp ma dau..DACIA,WAKE-UP!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru