Daimler intra pe piata din Irak

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 08.05.2008
Divizia de camioane a germanilor de la Daimler raspunde cererii din Irak si isi deschide o reprezentanta zonala.

Esential

7.2% din compania Daimler este detinuta de guvernul din Kuweit.

Germanii de la Daimler isi vor deschide o reprezentanta zonala in Bagdad pana la sfarsitul anului. Daimler are deja legaturi stranse cu Orientul Mijlociu, avand sediul central in Dubai, Emiratele Arabe Unite, in timp ce guvernul din Kuweit este cel mai mare actionar al companiei cu 7.2%.

Ursula Mertiz-Stein sustine ca divizia de camioane Daimler va avea un succes semnificativ pe piata irakiana. “Suntem de parere ca cea mai importanta cerere in Irak va fi pentru vehiculele noastre comerciale”, declara Mertzig-Stein, purtator de cuvant Daimler.

Conform rapoartelor media, conducerea Daimler a avut o serie de intrevederi cu oficiali din guvernul irakian si personal din armata SUA in scopul de a studia fezabilitatea defasurari afacerilor in Irak. Boddo Uebber, Directoriul financiar Daimler, a declarat presei intr-o conferinta sustinuta recent ca vede un potential puternic de crestere a vanzarilor in Orientul Mijlociu, in urmatorii cativa ani, fiind si un mijloc de compensare a cereri slabe in Statele Unite si Europa de Vest.

Via | Automotive News

Taguri: Daimler

Comentarii (3)

  • dadada
    Macar pe astia sa ai pacaleasca .....
    0 0
  • in sfarsit unul sa posteze un adevar
    Ai dreptateeeeee
    0 0
  • Daimler Trucks este numarul 1
    Ca fapt divers divizia Daimler Trucks a concernului german Daimler AG este cel mai mare producator de camioane din lume.Prin diviziile:Mercedes-Benz,Freightliner,Fuso,Sterling Trucks,Western Star,THOMAS Build Buses si Detroit Diesel cota de piata la nivel mondial in 2007 a depasit 50%.Mai pe romaneste 1 din 2 camioane vandute in lume este produs de Daimler Trucks.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru