Daimler se așteaptă la o scădere cu 10% a profitului din 2018: grupul german dă vina pe “procedurile guvernamentale” privind mașinile diesel de la Mercedes

de Paul Cosma
Luni, 22.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daimler a transmis că profitul său din 2018 ar putea să scadă cu 10% din cauza “procedurilor guvernamentale din mai multe regiuni” cu privire la vehiculele diesel de la Mercedes-Benz.

Daimler și-a modificat previziunile privind performanțele financiare din acest an și spune că veniturile sale vor fi influențate de o serie de factori.

Grupul german se așteaptă ca veniturile sale din 2018 să fie semnificativ mai mici decât cifrele înregistrate în 2017, o scădere importantă urmând să fie înregistrată de divizia Mercedes-Benz Cars.

Potrivit comunicatului oficial, profitul operational Daimler va scădea cu 10% din 2018, principalul motiv fiind “procedurile guvernamentale din mai multe regiuni” cu privire la vehiculele diesel de la Mercedes.

Daimler este investigat în Europa și SUA pentru manipularea emisiilor diesel în cazul mai multor modele Mercedes. În iunie, nemții au primit ordin să cheme în service un total de 774.000 de mașini din Europa. Printre modelele care vor primi o actualizare a softului motoarelor se numără Clasa C, GLC și Vito.

Via Daimler

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru