Danezii de la Zenvo pregătesc un nou hypercar: primele teasere cu modelul care va fi dezvăluit în martie la Geneva

de Daniel Popescu
Joi, 01.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul danez Zenvo va lansa în martie la Salonul Auto de la Geneva un nou hypercar pentru care a publicat deja două teasere.

Salonul Auto de la Geneva din prima parte a lunii martie va găzdui și un stand al constructorului danez de modele exotice Zenvo, mai puțin cunoscut pe plan internațional.

Producătorul a confirmat că în cadrul evenimentului va dezvălui publicului un hypercar, însă pentru moment preferă să păstreze misterul asupra numelui acestuia. De altfel, danezii nu au furnizat niciun fel de informații despre hypercar, însă au publicat două teasere destul de puțin concludente. Singurul lucru cert care reiese din imagini este că producătorul folosește fibră de carbon, lucru de așteptat pentru un astfel de model.

Noul hypercar lansat în martie va fi al treilea din scurta istorie a producătorului. Primul dintre ele a fost Zenvo ST1, iar acesta a fost urmat de TS1 GT, echipat cu un motor V8 biturbo de 5.8 litri care dezvoltă peste 1.100 de cai putere și ajunge la 100 km/h în 2.8 secunde.

Anul trecut, tot la Salonul Auto de la Geneva, Zenvo a prezentat și versiunea aniversară TS1 GT 10th Anniversary, care a ieșit în evidență prin cutia de viteze secvențială cu 7 trepte preluată din motorsport și care reușește să schimbe treptele în 40 de milisecunde.

Ca orice hypercar care se respectă, și acesta din urmă avea un preț piperat: 1.3 milioane de euro.

Via Turbo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru