Daună totală: 97 de mașini BMW, irecuperabile după ce trenul care le transporta a deraiat în SUA (VIDEO)

de Mircea Meşter
Joi, 08.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aproape 100 de clienți BMW din SUA vor fi nevoiți să-și prelungească așteptarea comenzilor după ce trenul care le aducea mașinile a deraiat. 97 de mașini au fost declarate irecuperabile.

Atunci când îți alegi o mașină nouă, speri ca livrarea să fie realizată cât mai repede, pentru a te bucura de noua achiziție. Din păcate pentru 97 de clienți BMW din SUA, speranțele le-au fost năruite de un accident feroviar care a făcut ca tot atâtea mașini - în principal din gama de SUV-uri a mărcii bavareze - să fie distruse după ce trenul care le transporta a deraiat.

Accidentul a avut loc în apropierea orașului Columbia, capitala statului South Carolina, în timp ce mașinile erau transportate dinspre fabrica din Greer spre clienții care le așteptau în Charelston. 

Conform informaților de la locul accidentului, trenul transporta 120 de mașini, iar pe lângă cele 97 afectate de deraiere daunele au inclus 10 vagoane și două locomotive care vor fi trimise la fier vechi. 

Comentarii (6)

  • Sandu al-III-lea
    Pacat de ele.Oricum fabricile isi asigura transporturile pana la destinatie.Or sa ajunga niste piese excelente pentru cimitirele de masini.Cred ca s-ar inghesui multi.
    8 0
  • Scrooge
    Sigur sunt asigurate :) E mai comod pentru toti ca asiguratorul sa despagubeasca si masinile sa ajunga la fier vechi. Sunt sigur ca se mai putea recupera din ele, dar in epoca plasticului reciclat e mai comod asa.

    P.S. numai eu cunosc 2 serviceuri care in cateva luni cred ca le-ar readuce pe toate la stadiul de nou si repuse la vanzare :)
    16 2
  • Dacă nu erau făcute cu tablă din China ar fi rezistat mai bine. Oricum peste juma de an vor apărea ca fete mari în târg la Vitan.
    6 9
  • razvanis
    mai mult le-au stricat cu utilajele decat erau stricate din accident,
    13 3
  • @Scrooge
    Nemtii ar fii in stare sa le repare superficial apoi sa le vanda ca noi. Evident ca orice masina reparata de la stadiul de dauna totala va suferii la un moment dat defectiuni majore, dar si ''sechele'' asupra trenului de rulare. Cand incerci sa repari sau sa reconditionezi o asemenea masina, trebuie desfacuta ''surub si piulita'' verificate si rasverificate fiecare componente mecanice si apoi dupa caz schimbate ori reconditionate la stadiul de nou. Nu poti vinde clientului ceva ''reesapat'' la pret de vehicul nou.
    6 8
  • MARIUS
    DACA ERAU IN ROMANIA LE REFACEAU SI LE DADEAU LA ACEIASI CLIENTI
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru