De la mașini la cristal de Boemia: designerii Skoda au creat trofeele dedicate câștigătorilor Turului Franței

de Mircea Meşter
Marti, 11.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Designerii Skoda au creat și în acest an trofeele dedicate câștigătorilor Turului Franței, cea mai importantă competiție ciclistă a lumii. Și ni le prezintă oficial înainte de finalul Turului.

Între două modele noi desenate în așteptarea lansărilor oficiale, designerii celor de la Skoda s-au relaxat construind trofeele pe care câștigătorii Turului Franței 2017 le vor primi în 23 iulie, ziua în care caravana celei mai urmărite competiții cicliste din lume va ajunge la Paris, pe Champs Elysees.

Skoda este partenerul oficial al Turului Franței pentru al 14-lea an consecutiv. Iar pentru a onora cei 3540 de kilometri pe care rutierii îi parcurg în cele trei săptămâni de competiție, constructorul ceh i-a provocat pe propriii oameni de creație din cadrul echipei Skoda Design să-și imagineze, să conceapă și să construiască trofeele Le Tour 2017. Ca punct de plecare și inspirație, designerii Skoda s-au bazat pe conceptul electric Skoda Vision E, prezentat în acest an, iar materialul folosit în trofee este cristalul de Boemia.

Rezultatul ne este prezentat astăzi într-o serie de fotografii oficiale și va putea fi admirat după ultima etapă a Turului.

"Dacă dimensiunile obiectelor de artă de 60 de centimetri înălțime și 4 kilograme sunt întotdeauna identice, designerii Skoda oferă în fiecare an idei noi și creative pentru suprafețele și textura trofeelor", explică Skoda într-un comunicat de presă dedicat.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru