De la Rosa, tentat sa paraseasca F1 in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.03.2009
Pedro de la Rosa, pilotul de teste al echipei McLaren, a dezvaluit ca va concura in alta competitie in 2010 daca nu isi va asigura un post de pilot titular pentru anul viitor.
De la Rosa, tentat sa paraseasca F1 in 2010

Via | OneStopStrategy

Comentarii (10)

  • Nu inteleg
    ce vina are McLaren in toata chestia asta?? Ii expira contractul, k, si altora le-a expirat, dar nu e de vina echipa pt asta!!
    0 0
  • @allygreat
    McLaren a fost depunctata confirm gilei, care mentioneaza -3 puncte pentru "Declaratie pilot de teste ca vrea sa piloteze in alta competitie". Daca spunea ca vrea sa ramana tester la McLaren, echipa ar fi meritat puncte? Eu cred ca da, iar pentru declaratia "pe dos" cred ca este corect ca McLaren sa fie depunctata.
    0 0
  • ???
    Oricum prin eliminarea testelor din timpul sezonuluji, era pilotilor de teste sa cam dus pilotii titulari fiind si piloti de teste!!!
    0 0
  • @ admin
    Are alta posibilitate din moment ce s-au scos testele? Sa stea la McLaren si sa se uite cum altii piloteaza?Da, ai dreptate grila e respectata dar nu exista alta varianta pentru el.Asa cum spuneam si anul trecut stirea asta trebuia data dar nu trebuia punctata pentru ca Pedro nu mai are nimic cu concursul nostru.
    0 0
  • De La Rosa
    Pai vrea sa piloteze in alta competitie pt ca NU gaseste post de titular. Nu il pune nimeni pe liber. Corect? Si acum ma intreb oare a cui o fi vina? Tare ma tem ca De La Rosa are o problema in sensul asta si nu McLaren.
    0 0
  • mircea
    @all
    Ne calmam cu totii, nu-i asa? Si nu-i asa ca de acum comentam stirea, nu punctajele?

    Mircea.
    0 0
  • @crismar56
    Contrar asteptarilor, pilotii de teste fac parte si in acest an din grila de punctare. Motivul este simplu, acestia "concureaza" in continuare pentru echipe, iar daca un tester spune despre un pilot titular ca va castiga titlul mondial, probabil ca stirea respectiva va fi punctata.
    0 0
  • @Mircea
    Eu m-am calmat, desi ca am consumat deja prea multa energie cu acest subiect. Mi-am exprimat parerea DESPRE STIRE in cele 2 comentarii postate.
    0 0
  • mircea
    @ally_great
    "Ce vina are McLaren in toata chestia asta??" - comentariu facut la adresa puntelor acordate in concurs. Nu mai vreau sa imi pierd timpul stergand comentarii care nu au legatura cu informatia.

    Pentru sesizari si reclamatii aveti la dispozitie niste mailuri. Daca nu faceti asta, inseamna ca nu respectati regulamentul. And that's not good.
    0 0
  • Am intrebat si eu ...
    am scris un comentariu la o alta stire, nu´s din zona, dar imi mentin parerea referitor la decizia lui Pedro. No more other comments!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru