Dealerii Mercedes-Benz vor utiliza Apple iPad

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 30.05.2010
Mercedes-Benz a decis ca 40 de dealeri din SUA să utilizeze Apple iPad pentru a comunica şi interacţiona cu clienţii.

Mercedes a anunţat că dealerii săi vor primi câte un Apple iPad pentru a comunica şi interacţiona mai uşor şi mai rapid cu clienţii. Constructorul german va implementa sistemul MB Advantage care va deveni disponibil prin interfaţa gadget-ului de ultimă oră.

Pentru început 40 de dealeri din SUA vor primi unităţile Apple iPad, urmând ca în perioada verii compania să strangă şi să analizeze datele primite de la aceştia. Introducerea iPad-ului în reţeaua de dealeri constituie o mişcare inteligentă din partea Mercedes, acest lucru fiind demonstrat anterior de iPhone.

În luna octombrie a anului trecut Mercedes implementa o astfel de aplicaţie pentru iPhone, iar până acum au fost înregistrate 5.000 de plăţi prin intermediul acestei interfaţe. "Noile produse Mercedes-Benz şi iPad-ul cu sistemul MB Advantage ne oferă nouă o credibilitate formidabilă faţă de clienţii noştrii", a declarat Bernie Moreno, preşedintele Mercedes-Benz Ohio.

via | egmcartech

Comentarii (3)

  • Vortex66
    ...
    Numai suport. Cred ca daca vad pe cineva cu un iPad prin oras, ma duc si i-l calc in picioare mah. iPad in sus, iPad in jos, un device useless popular doar pentru ca are un mar pe el. Asta'i ca si BMW. Daca ceva are sigla respectiva, il cumpara chit ca'i un rahat.
    2 2
  • mda
    esti cam taranush tu din fire asa nu? calmeaza-te si ramai cu produsele marca nr 1
    1 1
  • @Vortex66
    Nici mie nu imi plac produsele Apple insa am tot respectul pentru ele.
    Apple a reusit ceva ce nici un alt producator de tehnologii informatice nu a reusit si pentru asta are tot respectul.
    Iar faza cu BMW este complet deplasata. Ai vorbit ca un copil de 10 ani.
    In pimul rand un producator NU POATE DEVENI number one daca are produse "de rahat". E valabil atat pentru Apple cat si pentru BMW. Aman2 ofera niste produse revolutionare care nu au concurent, Apple cea mai buna platforma de entertainment, BMW cele mai performante si reusite masini.
    Sugestia mea este sa imprumuti un produs apple (iPad, iPhone, etc) si sa il utilizezi cateva zile dupa care sa pui niste banuti deoparte si sa iti inchiriezi un BMW timp de cateva zile (gasesti la vreo 30 Euro/zi) si sa umblii cu el ca sa intelegi ce inseamna "The joy of driving"
    Toate cele bune
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru