Delecour a câştigat Raliul Clujului, un spectator a decedat

de Daniel Popescu
Marti, 25.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Francois Delecour a câştigat Raliul Clujului după ce ultima probă specială a fost anulată în urma decesului suferit de un spectator aflat într-o zonă interzisă.

Esential 90.6 puncte are Delecour in clasamentul general dupa primele patru etape ale sezonului
4 victorii in patru runde a obtinut Delecour in 2013, insa a fost exclus din Raliul Deltei
Campionatul Naţional de Raliuri a programat în weekend precedent a patra etapă a sezonului, desfăşurată la Cluj. La fel ca şi în primele trei etape, lupta pentru victorie s-a dat între Francois Delecour şi Vali Porcişteanu, care au câştigat alternativ probele speciale.

Dintre cele nouă probe speciale care au avut loc, şase au fost câştigate de pilotul francez, în timp ce Porcişteanu s-a impus în două dintre ele. Delecour a avut mari emoţii după ce a pierdut 50 de secunde în PS 4, însă rivalul său s-a confruntat cu o problemă similară în PS6, reuşind astfel să revină la conducere.

La finalul PS 9, Delecour avea un avans de peste 25 de secunde în faţa lui Porcişteanu, iar această ierarhie a fost cea finală după ce ultima probă specială a fost anulată. Decizia a fost luată ca urmare a unui accident petrecut în PS9, când Florin Tincescu a ieşit în decor şi a accident mortal un spectator în vârstă de 73 de ani care staţiona într-o zonă interzisă publicului.

Între timp, Edwin Keleti şi-a asigurat victoria la clasa 3. 

Foto: AutoRally.ro

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru