Delecour şi Marco Tempestini nu vor concura în Raliul Harghitei

de Daniel Popescu
Joi, 24.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Francois Delecour şi Marco Tempestini nu vor participa în Raliul Harghitei, ultima etapă a sezonului de CNR, în timp ce Vali Porcişteanu va avea doar rolul de copilot.

Esential 6 victorii a obtinut Delecour in primele opt etape ale sezonului 2013 al Campionatului National de Raliuri
Sezonul 2013 al Campionatului Naţional de Raliuri se va încheia la sfârşitul acestei săptămâni cu Raliul Harghitei, care va fi însă lipsit de prezenţa unora dintre piloţii de referinţă ai competiţiei.

Principala absenţă este cea a lui Francois Delecour şi a întregii echipei EDS Rally Team, ca urmare a faptului că francezul şi-a asigurat deja cel de-al doilea titlu naţional din palmares.

La rândul său, Marco Tempestini a anunţat că nu va putea participa la ultima etapă a sezonului ca urmare a unor defecţiuni tehnice suferite la maşina Ford Fiesta R5 cu care ar fi trebuit să concureze.

Fiesta R5 a suferit o dublă ieşire în decor weekendul trecut, una la teste înainte de raliu şi a doua după 800 de metri de la startul primei probe.

Marco Tempestini
Pilot CNR
"Din păcate nu voi fi la startul ultimei etape din 2013, Raliul Harghitei.
Fiesta R5 a suferit o dublă ieşire în decor weekendul trecut, una la teste înainte de raliu şi a doua după 800 de metri de la startul primei probe"
, a precizat el pe reţeaua de socializare Facebook.

Între timp, Vali Porcişteanu, campionul naţional din 2011, va concura în Raliul Harghitei doar în calitate de copilot pentru Octavian Tîrnovean în cadrul echipei BCR Leasing Rally Team.

Raliul Harghitei ar fi trebuit să programeze 11 probe speciale, patru în cursul zilei de vineri şi alte şapte sâmbătă. Totuşi, organizatorii au anulat trecerea pe traseul Ghipeş corespunzător PS 3 şi PS 9, astfel că raliul va avea în total doar nouă probe speciale. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru