Descoperă noul Newsletter Automarket: noutățile zilei, alese manual de specialiștii noștri

de Automarket.ro
Marti, 27.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Newsletter Automarket le este dedicat 100% pasionaților de mașini. Primești gratuit în fiecare zi pe mail o sinteză lucrată manual a ultimelor 24 de ore din lumea auto în condiții grafice excelente.

Automarket inaugurează astăzi noul Newsletter pe care abonații noștri îl primesc zilnic în propria căsuță de mail. Recunoscut deja de peste 10.000 de abonați pentru calitatea fără compromis a materialelor propuse, Newsletter-ul Automarket se înnoiește astăzi și devine mai modern, mai personal și mult mai ușor de parcurs de fanii mașinilor.

Noul Newsletter Automarket pune accent pe informația esențială a ultimelor 24 de ore, scopul nostru fiind acela de a te pune la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat important în lumea auto. Ca de obicei, încercăm să păstrăm un nivel cât mai ridicat al calității informației, criteriul principal după care se ghidează publicația noastră.

În noul Newsletter, abonații vor găsi secțiuni permanente - Sinteza știrilor auto din ultimele 24 de ore, Testul zilei, Fotografia zilei, Numărul Zilei, Mașina Zilei - la care se adaugă secțiuni speciale dedicate fie materialelor auto apărute în alte publicații cu profil auto.

Nu în ultimul rând, newsletter-ul Automarket va păstra un loc special pentru Povestea zilei, unde veți regăsi cele mai noi interviuri, reportaje, relatări, editoriale și analize redactate de echipa Automarket.

Newsletter-ul va găzdui, de asemenea, zone dedicate Saloanelor Auto importante ale lumii, Automarket oferindu-le cititorilor și abonaților, ca de obicei, lista completă a premierelor mondiale, galerii foto dedicate și informațiile esențiale legate de acestea. 

"Lumea din jurul nostru se schimbă rapid și tehnologia tinde să acapareze complet industria auto și tot ceea ce gravitează în jurul ei. În aceste condiții, noul Newsletter Automarket își propune să împrospăteze peisajul grafic al publicației noastre și să le ofere abonaților o selecție manuală personalizată a celor mai importante informații ale zilei. În plus, noul Newsletter este încă o dovadă a dorinței noastre de a construi o publicație care nu face compromisuri editoriale și încearcă să pună întotdeauna pe primul loc calitatea", spune Mircea Meșter, Project Manager Automarket.ro.

Noul Newsletter va fi oferit atât în format web, cât și în format adaptat la telefoanele mobile.

Abonează-te gratuit la noul Newsletter Automarket aici.

Comentarii (3)

  • Să ne așteptăm și la un nou design pentru automarket.ro în curând? :)
    Măcar fontul de bază un pic mărit, daca nu mai mult ^_^
    3 9
  • mircea
    @Radu
    Afirmativ. Secțiunile principale ale site-ului - Știri, Test Drive și Mașini Noi - sunt work in progress :)
    3 11
  • Felicitări! Aţi făcut o treabă foarte faină. Apreciez mult şi secţiunea de ştiri de pe alte site-uri.

    Este chiar un newsletter pe care o să-l citesc zilnic.
    1 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru