Deşi nu a apărut în showroom-uri, noul Mustang are deja peste 40 de clienţi în România

de Mircea Meșter
Joi, 02.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Deşi nu a ajuns încă în cele două showroom-uri de excelenţă Ford din România care îl vor comercializa, noul Ford Mustang a fost deja achiziţionat de peste 40 de clienţi din ţară.

Reprezentanţii biroului pe care Ford îl are deschis în România au confirmat faptul că noua generaţie Mustang, prima din 1964 încoace care este comercializată oficial de marca americană în Europa, este deja un succes şi pe piaţa românească. Conform Ford România, mai mult de 40 de clienţi au semnat deja contractele de achiziţie pentru un Mustang, ceea ce face ca muscle car-ul american să devină una dintre maşinile cel mai bine vândute încă înainte de apariţia oficială în showroom-uri.

În România, Ford Mustang este comercializat în două magazine de excelenţă FordStore, dealerii BDT şi Ţiriac Auto din Bucureşti. Deşi maşina nu este încă disponibilă la test drive, dar va fi prezentă în 4 iulie la Ambasada SUA la Bucureşti, acolo unde va face parte dintre surprizele pregătite de oficialii ambasadei cu ocazia aniversării a 239 de ani de la Independenţa Statelor Unite.

"Ne bucurăm să oferim de acum inainte pasionaţilor de maşini din România experienţa supremă a condusului.

Este pentru prima dată când avem peste 40 de contracte de achiziţie semnate cu clienţii din România, în conditiile în care maşina nici nu a ajuns în showroom-urile noastre din ţară, iar asta spune totul despre ceea ce reprezintă Mustang", spune Valerio Brenciaglia, directorul general al Ford România. Conform oficialilor Ford, primele exemplare comandate de clienţii români vor ajunge în garajele acestora la sfârşitul acestei veri.

Noua generaţie Mustang este disponibilă pentru comenzi în România încă de la începutul anului în ambele sale variante - Coupe şi Convertible - iar preţul de pornire al modelului american este de 37.000 de euro. Mustang este disponibil împreună cu două motoare, ambele pe benzină: un 2.3 litri Turbo EcoBoost de 317 CP şi un V8 de 5.0 litri şi 429 CP.

Comentarii (6)

  • nu se poate asa ceva...si io credeam ca Dodge Challenger se vinde ca painea calda

    unde esti tu, petardo, sa ne ezplici!
    4 5
  • @vianu
    http://news.boldride.com/2015/07/dodge-increase-hellcat-production-again/83386/

    nu sunt fan nici ford, nici dodge; am dat din intamplare peste articol
    4 1
  • Ar fi interesant să se precizeze ce versiuni / motorizări s-au comandat.
    4 1
  • @@vianu

    uite ca nu stiam, merci pt informatii
    2 3
  • Lucian
    Pe 20 ianuarie pretul de pornire era 35000 euro acum l-au dus la 37000 euro
    4 2
  • @Vianu Tu ce ai cu Dodge Challenger bai gibonule? Defapt n-ai de-a face nimic nici cu o alta masina adevarata ca Ford Mustang. Mars si comenteaza la Toyota Prius, Tesla, sau ce alte rahaturi ecologice te excita pe tine.
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru