Designerul Land Rover: ”Ne dorim un SUV mai mic decât Evoque”

de Bogdan Mirică
Marti, 18.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii Land Rover se gândesc să exploateze mai bine segmentul SUV-urilor mici şi plănuiesc un model poziţionat sub actualul Evoque.

Impulsionaţi probabil de succesul nebun de care s-a bucurat Range Rover Evoque, oficialii Land Rover privesc cu optimism spre viitor. Chiar şeful de design al britanicilor este de părere că există potenţial pentru un nou model de lux, poziţionat sub actualul Evoque.

”Sunt de părere că putem face ceva mai mic. Într-o lume în care se pune tot mai mult accent pe alternative economice de propulsie, nu putem nega că vehiculele mai mici şi mai uşoare sunt o soluţie pentru viitor”, a declarat Gerry McGovern, designerul şef al englezilor.

În prezent, Land Rover se bucură de o evoluţie excelentă a micului Evoque, care a reuşit să adune de la momentul lansării sale, în iarna anului trecut, şi până în prezent un total de 90.000 de unităţi vândute.

Land Rover nu este singurul brand care se gândeşte la modele de asemenea dimensiuni. Şi rivalii de la Audi cochetează cu ideea unui viitor Q1, poziţionat sub actualul Q3. Chiar Stefan Sielaff, şeful de design al nemţilor, a înaintat această idee.

via Automotivenew

Comentarii (2)

  • ...am vazut deja pe la noi destul de multe....cred ca msinuta are succes...la vanzari. personal consider acest evoq o masina deosebita de ...restul,un design cu adevarat original si totusi pastreaza din caracterul conservator al marcii....sunt convins ca ce-si propun cu privire la unul mai mic va fi un scces...pacat ca nu prea ne permitem cei carora ne place decat s-o privim...
    16 0
  • adrian floraru
    masina e bestiala noi romani de rand ... trbuie sa ne uitam numai la mini ca altfel dam gres cu bani sau parerea nu asta e traiasca loganu ca si ala e prea scump parerea mea ceve biciclete pegas na mai iesit......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru