Designerul-șef de la Renault a găsit cheia succesului: “Trebuie să avem un portofoliu diversificat de modele și vehicule autonome”

de Petre Barac
Marti, 03.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault trebuie să aibă un portofoliu diversificat de produse și să fie prezent în toate segmentele de activitate ale pieței auto ca să obțină succesul, este de părere Laurens van der Acker, designerul-șef al constructorului francez.

Diversificarea este cuvântul-cheie care poate sta la baza unei rețete de succes pentru producătorii auto de astăzi.

În viziunea lui Laurens van der Acker, designerul-șef de la Renault, constructorul francez trebuie “să fie peste tot”, adică să aibă o gamă diversificată de modele, dar și de vehicule autonome cu care să atace piețele internaționale.

“Noi considerăm că este important să acoperim atât segmentul mașinilor clasice, cât și pe cel al vehiculelor autonome. Am arătat că un concept autonom precum Symbioz poate să existe în gama noastră în viitor, dar vrem să continuăm să construim mașini care să ofere plăcerea de a conduce,” a declarat Laurens van der Acker pentru publicația Autocar.

Renault Symbioz este un concept electric cu autonomie de 500 de kilometri și accelerație la 100 km/h în mai puțin de 6 secunde din care va fi dezvoltat viitorul model electric și autonom în 2023. Un prototip derivat din conceptul Symbioz a fost testat anul trecut de Automarket (detalii aici).

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru