Detalii despre noua generație DS 4 Crossback: SUV-ul va prelua dotările tehnice de la DS 7 Crossback și va apărea în 2020

de Daniel Popescu
Marti, 10.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitoarea generație a lui DS 4 Crossback va fi lansată în 2020 și va prelua tehnologiile și gama de motorizări ale lui DS 7 Crossback, urmând să fie disponibil inclusiv într-o versiune plug-in hybrid.

DS, brandul premium al Grupului PSA Peugeot-Citroen, traversează o perioadă plină de schimbări în gama de modele. DS 4 și DS 5 vor fi eliminate din gama constructorului francez în această vară, întrucât vânzările modeste ale acestora nu justifică investițiile pentru respectarea noilor teste de emisii WLTP.

În paralel, francezii plănuiesc deja o nouă generație pentru DS 4 Crossback, care va fi lansată pe piață în 2020. Potrivit publicației Caradisiac, constructorul a decis să profite de popularitatea lui DS 7 Crossback pentru a integra numeroase tehnologii și pe viitorul DS 4 Crossback.

Astfel, SUV-ul compact va prelua gama de motorizări și va fi lansat inclusiv cu o versiune plug-in hybrid cu un agregat pe benzină și două motoare electrice, unul amplasat pe puntea față, iar celălalt pe puntea spate. În această combinație, DS 4 Crossback va permite șoferului să parcurgă 50 - 60 de kilometri în regim full-electric.

DS 4 Crossback va fi lansat simultan cu noua generație DS 4, care va avea un design diferit pentru că cele două modele să fie poziționat distinct pe piață și din acest punct de vedere, nu doar al segmentului din care fac parte.

Via Caradisiac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru