Detalii despre noua generație Porsche 911: va avea ceasuri de bord digitale și versiune hibridă

de Daniel Popescu
Marti, 04.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche 911 va primi cu ocazia următoarei generații un instrumentar digital și o versiune hibridă, deși oficialii mărcii negau această soluție cu numai două luni în urmă.

Următoarea generație a lui Porsche 911 este așteptată pe piața spre finalul anului 2018, iar pe parcursul timpului au existat numeroase speculații cu privire la posibilitatea introducerii unei versiuni hibride.

La începutul anului trecut, germanii anunțau că, la un moment dat, toate modelele vor avea versiuni hibride. Cu numai două luni în urmă, oficialii Porsche afirmau însă că au renunțat la dezvoltarea unei variante hibride pentru 911 ca urmare a faptului că un sistem plug-in hybrid ar fi condus la o creștere totală a masei care ar fi afectat dinamica modelului.

Cu toate acestea, publicația Autocar anunță acum ca noua generație a lui Porche 911 va avea totuși propulsie hibridă, decizie bazată pe nevoia de a respecta noile norme de poluare.

"Este clar că trebuie să facem ceva, trebuie să respectăm limitele emisiilor de dioxid de carbon în 2020. Tehnologia disponibilă în prezent nu este departe de cea care ne asigură că ne atingem obiectivele pentru o astfel de mașină în termeni de autonomie și viteza de încărcare", spune Erhard Mossl, directorul de produs de Porsche.

Între timp, se anticipează că versiunea de bază va fi echipată cu motorul twin-turbo de 3.0 litri care și-a făcut debutul pe 911 Carrera facelift.

Pe de altă parte, sursa citată afirmă că noul Porsche 911 va beneficia de un instrumentar integral digital, care se va baza pe tehnologia care se regăsește și în cazul Audi Virtual Cockpit.

Via Autocar

Comentarii (2)

  • Cineva
    Cu fiecare generatie noua, se pierde design-ul clasic si superb al lui Porsche. Cesuri digitale auzi. Pai ce farmec au niste monitoare pixelate ? Sa lase ceasuri cu limbi nu monitoare ieftine !
    4 0
  • Cineva
    Cu fiecare generatie noua, se pierde design-ul clasic si superb al lui Porsche. Cesuri digitale auzi. Pai ce farmec au niste monitoare pixelate ? Sa lase ceasuri cu limbi nu monitoare ieftine !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru