Detalii despre viitoarea generație Audi A3: motorizări cu sisteme micro-hibrid și tehnologii preluate de pe noul Q3

de Cornel Șocariciu
Joi, 23.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitoarea generație Audi A3 ar urma să fie prezentată în prima parte a anului viitor. Modelul constructorului german promite un design îmbunătățit, tehnologii moderne și motorizări cu sisteme micro-hibrid.

Audi pregătește o nouă generație A3. Modelul de clasă compactă ar urma să aibă un design mult îmbunătățit, tehnologii preluate de pe SUV-ul Q3 și o gamă de motorizări care include noile sisteme micro-hibrid.

Din punct de vedere estetic, viitoarea generație Audi A3 păstrează linia generală, însă designerii vor miza pe și mai multă sportivitate. Alături de versiunea cu cinci portiere, nemții vor pregăti un A3 Sedan, dar și un A3 Cabrio. Constructorul german ar urma să renunțe la varianta cu trei uși, iar surse neoficiale vorbesc și despre o versiune de caroserie cu patru uși și alură de coupe.

Viitoarea generație Audi A3 va crește în dimensiuni, iar inginerii vor miza pe o versiune îmbunătățită a arhitecturii MQB. Gama de motorizări o să beneficieze de aportul sistemelor micro-hibrid. O versiune cu sistem de propulsie plug-in hybrid rămâne pe lista constructorului german. Fanii versiunilor de performanță nu au motive de îngrijorare: Audi nu renunță la S3 și RS3.

La interior, viitoarea generație Audi A3 ar urma să preia elementele pe care acum le întâlnim pe Q3.

Astfel, clienții vor descoperi instrumentarul de bord digital disponibil în versiunile de 10.25 inch și 12.3 inch și noul sistem de infotainment care comunică cu pasagerii prin intermediul unui ecran de 8.8 inch (opțional 10.1 inch).

Conform unor surse apropiate companiei, prezentarea noii generații Audi A3 va avea loc în prima parte a anului viitor.

Via | AutoExpress

Comentarii (1)

  • mircea badea
    urasc cresterea in dimensiuni, exact ca la telefoane. a3 ar trebui sa fie suplu si sportiv.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru