Detalii oficiale despre versiunea plug-in hybrid a lui Porsche 911: apare în 2023 cu autonomie electrică de 70 de kilometri

de Daniel Popescu
Miercuri, 06.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a confirmat oficial că următoarea generație a lui 911 va primi o versiune plug-in hybrid care va fi lansată în preajma anului 2023 și va avea o autonomie electrică de 70 de kilometri.

Porsche 911 a fost subiectul a numeroase speculații cu privire la disponibilitatea unei versiuni plug-in hybrid. În luna mai, presa internațională relata că germanii au renunțat la această variantă din cauza masei prea mari a bateriilor cu efect negativ asupra performanțelor, însă în iulie oficialii mărcii reveneau din nou asupra deciziei.

Iată că acum CEO-ul Oliver Blume a confirmat oficial că noua generație Porsche 911 va primi o versiune plug-in hybrid și a oferit și câteva detalii atractive despre aceasta.

Astfel, versiunea plug-in hybrid va fi lansată la jumătatea următoarei generații. Întrucât aceasta din urmă va apărea în 2019, este de așteptat ca versiunea PHEV să-și facă apariția în preajma anului 2023.

Interesant este că Porsche a pregătit deja noua platformă a lui 911 pentru versiunea plug-in hybrid, însă germanii au decis să amâne lansarea acesteia pentru a aștepta îmbunatățirea puterii și a autonomiei oferite de acumulator.

De altfel, Blume susține că versiunea PHEV va beneficia la lansare de o autonomie electrică de 70 de kilometri.

"Va fi foarte important pentru 911 să aibă un hibrid plug-in. Opinia mea este că îl vom face. Potențialul este foarte bun cu noua generație de baterii", a declarat Blume pentru publicația Automotive News.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru