Dezvoltarea gamei EQ: Mercedes a înregistrat mai multe nume pentru viitoarele sale modele electrice

de Petre Barac
Marti, 13.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a depus documentele de înregistrare pentru mai multe nume, precum EQA 250 sau EQB 250, care ar putea fi folosite pe viitoarele sale modele electrice din gama EQ.

În urmă cu doi ani, Mercedes și-a prezentat intențiile pentru lansarea unei game de mașini electrice sub brandul EQ

Primul dintre ele a fost prezentat atunci la Paris sub formă de concept, iar versiunea de serie a SUV-ului electric - ce va fi denumit cel mai probabil EQC - este programată pentru anul 2019.

Între timp, Mercedes a înregistrat mai multe nume pentru viitoarele sale modele din gama EQ. Este vorba despre EQA 200, EQA 250, EQA 260, EQA 300, EQA 320, EQA 350 și EQA 360, precum și aceleași nume în varianta cu EQB.

Nu există planuri oficiale privind folosirea tuturor acestor nume, însă unele dintre ele cu siguranță vor fi utilizate de către constructorul german. Presa internațională speculează că numerele respective ar putea reprezenta capacitatea bateriilor sau puterea motorului.

În 2016, Mercedes a mai înregistrat numele EQA, EQC, EQE, EQG și EQS în Marea Britanie.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din acest an, am făcut cunoștință cu primele modele care au primit logo-ul brandului EQ: Smart EQ Fortwo și Smart EQ Forfour (foto), modele pe care până acum le știam sub denumirea de Electric Drive.

Via Autoguide

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru