Dieter Zetsche ar putea pierde sefia Mercedes

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 31.03.2010
Pentru ca in acest moment conduce si grupul Daimler si constructorul Mercedes, Dieter Zetsche ar putea pierde unul din statuturile sale. In locul sau, la carma Mercedes, ar urma sa ajunga Wolfgang Bernhard.

Suprematia lui Dieter Zetsche in fruntea Mercedes este pusa la indoiala, desi la mijlocul lui februarie membrii consiliului de conducere i-au prelungit mandatul in fruntea companiei pana in 2013.

Oficialii Daimler par a fi deranjati de cumulul de functii al germanului, care in acest moment este si CEO al grupului Daimler si presedinte al Mercedes-Benz. "Rolul dublu este complet inacceptabil ca solutie pe termen lung", a declarat un membru al consiliului de conducere.

Acelasi oficial s-a plans si de faptul ca marja de operare fixata de Zetsche pentru anul in curs a fost complet nesatisfacatoare, sugerand astfel indepartarea acestuia de la conducerea Mercedes.

Un potential inlocuitor pentru Zetsche in fruntea Mercedes ar putea fi Wolfgang Bernhard, revenit recent in tabara nemtilor ca sef al departamentului de productie. Bernhard a mai cochetat cu functia de presedinte in 2004, atunci cand numirea sa a fost contestata de sindicatele Mercedes.

via | egm

Comentarii (1)

  • Breaking News ! Anuntul privind parteneriatul Daimler AG - Renault Nissan este iminent
    http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/248598/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru