Dieter Zetsche va rămâne până în 2016 la conducerea grupului Daimler

de Dragoș Băltățeanu
Duminica, 23.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dieter Zetsche va continua să conducă destinele grupului Daimler până în anul 2016, spune presa germană. Actualul contract al lui Zetsche expiră la finalul acestui an.

Dieter Zetsche, actualul președinte al Grupului Daimler va rămâne în funcție cel puțin până în anul 2016, spune presa germană citând un apropiat al conducerii Daimler. Grupul Daimler produce automobile sub mărcile Mercedes-Benz și Smart, precum șu autocamioane și vehicule utilitare sub marca Mercedes-Benz. 

Grupul Daimler nu a confirmat oficial această ipoteză înaintată de publicația Der Spiegel, dar decizia de a prelungi contractul lui Zetsche cu încă trei ani va fi cel mai probabil comunicată oficial la finalul anului. În ciuda faptului că profitul grupului a scăzut în comparație cu rivalii de la Audi și BMW, grupul acționarilor s-a declarat mulțumit de munca depusă de cel care este la conducerea Daimler și Mercedes-Benz de șase ani de zile. Dieter Zetsche are 59 de ani. Sub conducerea sa, Daimler a renunțat la colaborarea cu Chrysler în 2007 și a intrat masiv pe piețele asiatice. În plus a creat un parteneriat cu alianța Renault-Nissan.

Via Der Spiegel, Reuters, leautoblog.com

Comentarii (2)

  • So' scos mosu' !
    6 1
  • zoltan
    Valoarea in locurile civilizate se apreciaza !
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru