Din ce în ce mai aproape: Tesla Model 3, anunțat de un teaser foto oficial

de Mircea Meşter
Joi, 17.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cel de-al treilea model din familia actuală Tesla Motors e aproape de prezentare. Aceasta va avea loc în 31 martie, dar Tesla ne oferă încă de acum un teaser foto interesant.

Tesla Motors se pregătește asiduu de prezentarea celui de-al treilea model din gama modernă a mărcii. Denumit oficial Model 3, sedanul pe care Elon Musk, CEO-ul Tesla, îl va dezvălui în 31 martie este prezentat deja într-un teaser foto alături de frații săi de familie, Model S și SUV-ul Model X.

Detaliile legate de noul Tesla Model 3 sunt încă subțiri, pentru că Tesla a preferat o abordare mai degrabă secretoasă în ceea ce privește dezvoltarea acestui nou model. Ce știm însă este că Model 3 va avea dimensiunile unui BMW Seria 3, deci se va încadra în segmentul mediu premium, acolo unde deocamdată nu există niciun competitor direct în zona electrică. 

Esential 31 martie este data de prezentare a noului Tesla Model 3.
Unii jurnaliști americani susțin că noul Model 3 va semăna la nivel estetic cu fratele mai mare Model S și că va utiliza baterii produse la uzina pe care Tesla Motors o construiește în Nevada, cunoscută în industrie ca Tesla Gigafactory.
Aceleași voci susțin că Tesla Model 3 va oferi o autonomie care va avea în jur de 320 de kilometri și că prețul de achiziție va pleca de la circa 35.000 de dolari în SUA. Dacă aceste informații se verifică și dacă Tesla va miza pe aceeași strategie folosită în cazul lui Model S, prețul european al unui Model 3 va fi de 35.000 de euro.

via carscoops

Comentarii (2)

  • ma miram ce e mizeria din mijloc..:))
    1 4
  • te dusesesi cu gandul la Ateca, nu? :))
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru